USB

USB PO ŽELJI

Pre nego što se odlučite koji bi Vam USB bio najadekvatniji, pogledajte ovaj video gde će te saznati kakvi sve USB-ovi postoje, prema čemu da ih birate.

USB – CENE ZA STANDARDNE MODELE

USB kartica je godinama u trendu, prvenstveno zato što može da se brendira po celoj površini i u punom koloru. Pošto se cene memorija menjaju, osciliraju. Cena USB kartice na 100 komada je 3,10 eur-a plus PDV. Cena USB-ova 16 GB iz serije plastičnih iz ponude je oko 3,60 eur -a + PDV. Za metalni cena USB fleš memorije za 32 GB je 4,80 eur-a i po povratnim informacijama od klijenata zaista je best buy opcija u ovom trenutku. Svakako ovo su okvirne cene kao orjentir, a za potpunu informaciju pošaljite nam upit na mejl. Da bi dobili tačnu cenu za USB stik, pošaljite nam količinu, šta bi trebalo da se brendira i naravno kapacitet USB-a koji želite. Ukoliko Vam je bitna brzina prenosa podataka, napomenite.

IZRADA USB STICK-A U ŽELJENOM OBLIKU

Više nisu neophodne velike količine da bi imali USB stick u željenom obliku! Minimalna količina je 200 komada po motivu. U odnosu na standardne nešto su skuplji jer se za izradu USB stick-ova prave alati. Samim tim i cena se određuje, ali je uglavnom alat uračunat u cenu.

Da bi realizovali unikatan USB, dovoljno je da nam navedete u mejlu šta biste konkretno želeli. Tehnički nije izvodljivo raditi prelive boja, senke i  izuzetno tanke linije. Custom design USB ne može da bude foto realističan tj da bude fotografija. Što se tiče boja one mogu biti urađene po pantone skali sa mogućim odstupanjem do 10%. Što se tiče oblika nisu izvodljivi cilindrični oblici za sada.

USB po vašem dizajnu tehnički je 2D sa malim ispupčenjima koja mogu da se izvedu kako bi bio atraktivniji kao na ovom primeru:

KAKO SE PRAVI CUSTON USB ?
(procedura i rokovi)

Za početak dovoljno je da u vektoru pošaljete Vaš zahtev sa nekim kraćim opisom. Nakon toga se radi predlog, po odobrenju pravi alat, nakon koga korekcije nisu moguće osim u boji.

Kako se pravi?

Kalup od legure aluminjuma se izdubljuje CNC gravurom i u njega se ubacuju selektivno boje koje se peku na visokoj temperaturi. Silikonski USB se pravi iz četiri alata, a na kraju se insertuje memorija po želji. Nakon toga se izliva prvi komad, a po odobrenju pušta cela serija. Cela procedura je do nekih 20 dana, što zavisi od raspoloživih kapaciteta. Ovako izgleda od crteža do relizacije:

Na zahtev klijenata pružamo uslugu nasnimavanja sadržaja na USB, npr. kataloga, prezentacija itd. Dodatne opcije su da silikonski USB može biti i privezak, ali može biti i narukvica kao na ovim primerima: