Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


STANDARDNI USB MODELI

Pogledajte još...

Reklamni USB može biti standardan (gotov, spreman za brendiranje), a može i da se pravi u željenom obliku. Standardni USB modeli su plastični, metalni ili drveni.Najpopularnija je USB kartica, kod standardnih i mogu se štampati u punom koloru. Pored standardnih USB stikova, moguća je izrada USB stikova po željenom obliku.

usb cena

 

CENE USB KARTICA I STANDARDNIH USB-OVA

Ovo su standardni USB modeli koje stalno srećete. Cene za USB variraju, a pre nego što krenete dalje pogledajte ovaj video kako da izaberete USB i kakvi sve postoje.

 


USB kartica je godinama u trendu, prvo zato što može da se brendira po celoj površini i u punom koloru. Pošto se cene memorija menjaju, osciliraju. Cena USB kartice na 100 komada je 3,10 eur plus PDV. Cena USB-ova 16 GB iz serije plastičnih iz ponude je oko 3,60 eur + PDV. Za metalni cena USB fleš memorije za 32 GB je 4,80 eur i po povratnim informacijama od klijenata zaista je best buy opcija u ovom trenutku. Svakako ovo su okvirne cene kao orjentir, a za potpunu informaciju pošaljite nam upit na mejl. Da bi dobili tačnu cenu za USB stik, pošaljite nam količinu, šta bi trebalo da se brendira i naravno kapacitet USB-a koji želite. Ukoliko Vam je bitna brzina prenosa podataka, napomenite.

IZRADA USB STICK-A U ŽELJENOM OBLIKU 

Više nisu neophodne velike količine da bi imali USB stick u željenom obliku! Minimalna količina je 100 komada po motivu. U odmosu na standardne nešto su skuplji jer se za izradu USB stick-ova prave alati. Samim tim i cena se određuje, ali je uglavnom alat uračunat u cenu.

Da bi realizovali unikatan USB, dovoljno je da nam navedete u mejlu šta bi ste konkretno želeli. Tehnički nije izvodljivo raditi prelive boja, senke , izuzetno tanke linije. Custom design USB ne može da bude foto realističan tj da bude fotografija. Što se tiče boja one mogu biti urađene po pantone skali sa mogućim odstupanjem do 10%. Što se tiče oblika nisu izvodljivi cilindrični oblici za sada.

Ovo je primer šta je tražio klijent i 3D prikaz šta od toga može da se izvede:

izrada usb po zelji

 

USB po vašem dizajnu tehnički je 2D sa malim ispupčenjima koja mogu da se izvedu kako bi bio atraktivniji kao na ovom primeru:

izrada usb srbija

KAKO SE PRAVI SILIKONSKI USB ? (procedura i rokovi)

Za početak dovoljno je da u vektoru pošaljete Vaš zahtev sa nekim kraćim opisom. Nakon toga se radi predlog, po odobrenju pravi alat, nakon koga korekcije nisu moguće osim u boji.

Kako se pravi?

Kalup od legure aluminjuma se izdubljuje CNC gravurom i u njega se ubacuju selektivno boje koje se peku na visokoj temperaturi. Silikonski USB se pravi iz ćetiri alata, a na kraju se insertuje memorija po želji. Nakon toga se izliva prvi komad, a po odobrenju pušta cela serija. Cela procedura je do nekih 20 dana, što zavisi od raspoloživih kapaciteta. Ovako izgleda od crteža do relizacije:

silikonski usb cena

Na zahtev klijenata pružamo uslugu nasnimavanja sadržaja na USB, npr. kataloga, prezentacija itd. Dodatne opcije su da silikonski USB može biti i privezak, ali može biti i narukvica kao na ovim primerima:

usb narukvica

Evo i nekih primera da Vas inspirišu:
 

REKLAMNA GALANTERIJA

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /


ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24