KREIRAMO REKLAMNI MATERIJAL

Gotovo celokupna našu ponudu čine CUSTOM DESIGN proizvodi. Skoro trideset godina iskustva pravi razliku, što se ogleda u drugačijoj ponudi reklamnih proizvoda, poznavanju materijala i brendiranja. Oni koji žele da budu POSEBNI, to prepoznaju, jer svrha reklamnog materijala jeste da se promoviše brend, a to jedino može ako je zašažen jer je „nešto drugačiji“.

Pored promo tekstilnih proizvoda, brendiranja kreiramo i razne druge promo proizvode koje zahtevaju posebne izrade alata, kalupa. Finalni proizvodi mogu biti npr. značke, USB po željenom obliku, sapuni raznih oblika, police, displeji. Ukratko rečeno sve što zahteva da se oblikuje, što se izliva ili vakumira u kalupima pod visokim temperaturama i pritiskom. To može biti, plastika, guma, metal, obrada drveta. Alati i kalupi jesu skupi, ali često ulaze u cenu proizvoda. Minimalne količine za većinu artikala se kreću oko 200 do 300 komada, što zaista nije puno jer često će većina pominjati na hiljade komada, dosta duge rokove jer se oslanjaju na proizvodnju u Kini. Kineske cene jesu niže, ali realizaciju prate značajno veće količine, rokove po nekoliko meseci, vrlo rizičan ishod šta se na kraju dobije.

Ovi reklamni proizvodi ne mogu da se kategorišu kao klasična ponuda, već se izrađuju na zahtev klijenata ili ih predlažemo kao posebne custom design proizvode. Ovde je deo najviše traženih proizvoda a veći deo će biti prikazan na našem BLOGU.

IZRADA PLAKETA

Plakete postoje i u gotovom obliku, koje se mogu uraditi u par komada. Za one unikatne, serije počinju od 20, 50 komada, a mogu osim kliritnih biti livene, metalne, kombinovanih materijala kao što su drvo i metal. Za neke lakše komade rok je par dana i one se okvirni kreću 30 – 50 evra. Unikatne se čekaju oko mesec dana i mogu koštati između 80 i 150 evra po komadu, čak i više. Za izradu plakete potreban je crtež, skica, predlog od kojih bi materijala želeli i u kom obliku..

IZRADA MEDALJA

Medalje takođe postoje gotove koje se samo izgraviraju ili se na njih nalepi stiker. One su ok rešenje za neka mala takmičenja, dečije susrete, kampove, ali nemaju tu vrednost kao prava medalja. Mi ih nemamo u ponudi, jer ih lijemo po porudžbini. Završna obrada može biti nikl, pozlata ili patina, što je stvar dogovora. Neka optimalna količina je 100 komada zbog izrade alata.

IZRADA ZNAČKI, PINOVA

Većina upita koje dobijamo odnosi se na značke, koje se traže u malim serijama. Negde smo napravili surogat opciju koju možemo ponuditi u vidu značke sa stikerom koji je naliven providnom smolom. U toj opciji je moguća količina od minimum 50 komada, koja ima prihvatljivu cenu. Podloška i kopča su metalne kao i kod livenih pinova, međutim oblici su svedeni na osnovne oblike krug, kvadrat, pravougaonik i elipsa, u tačno definisanim dimenzijama.

Optimalna količina za livene značke custom design oblika, je oko 300 komada, zbog izrade alata. Sve ispod toga je neisplativo za izradu, jer da mogu da se rade po 50 komada svi bi je imali. Značke su oduvek bile neka vrsta statusa i polako se opet vraćaju u modu. One mogu biti livene, najčešće od nikla , mesinga imati razne vrste obrada i najpovoljnije su kada idu bez bojenja. Bojenje se vrši ručno i što ima više boja cena je veća. Na cenu utiče i završna obrada, pozlata itd.

REKLAMNE POLICE

Tamo gde kupac treba da donese odluku o kupovIni nekog proizvoda, mogu ga dočekati naše atraktivne police i displeji koji će mu pomoći da lakše donese odluku o kupovini. Police dizajniramo prema vašem proizvodu, sloganu, spotu. 3D police pravimo od različitih materijala po idejama i nacrtima klijenata.

IQ FRAME

IQ FRAME su displeji sa led rasvetom i izmenjivim platnom (vizualom). Mogu biti veličine bilborda, a jako malo težine, što ne ugrožava stabilnost. Reč je o aluminijumskoj konstrukciji i platnu koje menjate po potrebi. Aluminijumska konstrukcija se može fiksirati za zid, biti slobodna, viseća zavisnosti od potrebe. Prenosiva je montira se i demontira za desetak minuta.

Sve više se menja roll up kao sredstvo obeležavanja na sajmovima, kongresima, skupovima. Ovo je situacija kada klijent ima više brendova i dešavanja tokom godine. Dovoljno je da imate jednu ili više konstrukcija koje se lako rasklapaju i sklapaju, napravljene u dimenzijama po vašoj želji, a da platna menjate po sopstvenom nahođenju, od događaja do događaja. Vrlo je pogodno za firme koje imaju više brendova, akcija itd.