PROMO TEKSTIL

Uopšteno promo proizvodi od tekstila su više „prisniji i topliji“ od svih ostalih reklamnih proizvoda. To je bitno jer definitivno poklonom prenosite emociju, izazivate uzbuđenje, iznenađenje. Tekstilni proizvodi su stil, dobar ukus, koketiraju sa modom bilo da je reč o reklamnim majicama, kačketima, bandanama, što je oktava više u odnosu na reklamnu galanteriju. Njihov benefit se ogleda u tome što su po definiciji proizvodi koji izražavate određenu vrstu brižnosti. Bilo da će neko njima da se ugreje, zaštiti od sunca, toplote, hladnoće određenih vremenskih uslova, okolnosti. Brinete se o nekoj vrsti komfora onome kome poklanjate.

Prikazani proizvodi su deo promo tekstilnih proizvoda, mnogi su prvi put rađeni kod nas. Paralelno deo programa prati naš brend u razvoju Casual Designer sa kojim želimo da još više promovišemo artikle koje kreiramo za naše klijente i imamo feedback šta je to što šira publika zaista želi. Da li npr. više vole jedne torbe od drugih, materijale, boje. To je veoma važna informacija jer sve što radimo prilagođavamo široj publici kako bi došli do skoro savršenog proizvoda. To pravi ogromnu razliku. Npr. kupili ste neku kinesku torbu i brendirali ste sa svojim logotipom. Tek kasnije vidite da je npr. preuska, da su ručke kratke, da nije dovoljno „jaka“. Tu više ne možete ništa, dok mi lako menjamo, usavršavamo torbu i usputno uklanjamo eventualne mane. Možemo šiti sve artikle po datim modelima, objavljivaćemo na BLOGU sve novine, šta sve kreiramo i radimo što bi moglo dodatno da Vas inspiriše.

REKLAMNI JASTUCI SA ŠTAMPOM

Reklamni jastuci su još jedan promo proizvod koji postaje trend. U manjim dimenzijama može biti koristan za putovanja, malo veći za naslone ili tanki za sedenje. Reklamni jastuci nisu ograničeni dimenzijama , a ni OBLIKOM! Mogu biti u obliku nekog proizvoda npr. flaše, kapsule , simbola. Sam oblik može da bude fazon i da “navuče” publiku da pravi selfie u raznim pozama. Zbog svoje mekoće, prijatnosti na dodir spada u “emotivne” promo proizvode. Mogu biti upakovani na razne načine, u jastuk kutije sa satenskom trakom, mogu se dodatno brendirati sa gumenim etiketama i zaista izazvati oduševljenje. Što se tiče brendiranja nema ograničenja što možete videti na primerima.

MASKA ZA SPAVANJE I JASTUK ZA PUT

Maska za spavanje i jastuk za put su dva promo proizvoda koji mogu da se rade u setu, a i svaki zasebno. Oni postoje kod nas u nekoj kineskoj izvedbi u crnoj boji gde obično mogu da budu brendirani u jednoj do dve boje. Mi ih pravimo od satena sa presvučenim lastišem kako bi i zasebno izgledali luksuzno. Ovi reklamni proizvodi zaista izgledaju dosta luksuznije od nominalne cene. Brendiranje je moguće u punom koloru, fotorealistično. Oni su upotrebni u svakom slučaju i uvek nekom zafale, tako da ne moraju biti asocijacija samo za putovanja.

REKLAMNE BANDANE SA ŠTAMPOM

Postoji nekoliko vrsta reklamnih bandana. Letnje, zimske i sportske. Letnje bandane su otvorene u vidu marame, od rastegljivog materijala, prigodne da se nose oko vrata, glave. Zimske bandane dvoslojne, obložene su sa polarom, koji se ne ćeba i koji je prijatan za nošenje. Sportske bandane su premijum kvaliteta, šivene specijalnim koncem, četvorostruko ojačanim štepom i mogu se porediti sa svim top brendovima po kvalitetu. Svakako i one imaju ulogu reklamne bandane, prefiks „sportska“ imaju samo zbog nivoa kvaliteta i pohvala od strane onih koji su ih koristili u sportskim aktivnostima. Bandane postoje u verziji za decu i odrasle, a zbog svoje fleksibilne funkcionalnosti može se nositi oko vrata ili glave, preko ušiju, usta. Ima vrlo prihvatljivu cenu i mogu se brendirati u punom koloru.

FANTOMKA SA ŠTAMPOM

Ako želite baš da oduševite mlađu populaciju nekim gedžetom, to je sigurno popularno nazvana fantomka sa štampom. Veoma je popularna među mladima i nose je u urabnoj sredini, bez obzira što je primerenija na skijalištima, raznim skuterima, motorima. Obožavaju da prave selfije sa njima, gde je dobra prilika za popularizaciju brenda na društvenim platformama. Fantomka je napravljena od politeksa i predviđena je za umereno ekstremne uslove. Cela površina može da se štampa u punom koloru, obodi mogu biti u boji po izboru.

GREJAČI ZA UŠI

Grejači za uši, su još jedan nisko budžetni zimski reklamni proizvod. Različitog su cenovnog ranga, što zavisi od modela i materijala od koga se prave. Svi materijali od kojih pravimo grejače za uši mogu da se štampaju u punom koloru. Ivice mogu biti u boji po želji. Grejači su prihvatljivi svim generacijama, mogu biti elastični ili samo podesivi.

REKLAMNI POKRIVAČI, ĆEBE

Ono što je reklamni peškir leti, to je ćebe zimi. Spadaju u malo veće poklone, pa su pre za komercijalne akcije. Svakako su zgodni i za zimske kongrese, za prelazna godišnja doba, kada je lepo videti da se neko “ogrnuo” sa vašim brendom. Šijemo ih i pravimo od dve vrste print reactive materijala i u dimenziji po želji. Brendiranje reklamnog pokrivača je izvodljivo sa jedne strane u punom koloru po celoj površini.

REKLAMNI OGRTAČ SA KAPULJAČOM

Reklamni ogrtač sa kapuljačom je više za kućnu upotrebu i malo je ličniji poklon. Opet, to je tako fin, topao i mekan proizvod koji bi mnogi želeli da imaju. Zbog velikih dimezija materijala a samim tim i više cene, spada u VIP poklon ili za komercijalne akcije, nagradne igre. Bez obzira što je univerzalan, ipak više oduševljava ženski deo publike. Materijal je duocotton kao i naši reklamni peškiri, štampa se na jednoj strani u punom koloru.

REKLAMNI PRSLUCI I JAKNE

Reklamni prsluci i jakne su uvek aktuelni reklamni proizvod. Zato samo ih dizajnirali da budu atraktivni, jer su malo veća investicija i treba da se nose. Sam proces izrade je vrlo složen, materijal mora da se laserski iseca da bi se dobilo savršeno uklapanje slike. Materijal se može štampati u visokoj rezoluciji gde je štampa skoro jednako oštra kao na papiru.

Materijal koji se koristi za izradu reklamnih prsluka i jakni je dvoslojan, vodonepropustan, a “diše” (propušta vazduh ka spolja), tanak sa izuzetno termostabilnim karakteristikama i koristi se za skijaške jakne i outdoor aktivnosti. Na slikama prsluka, su ženski blago strukirani modeli, a postoje i regularnih dimenzija koje pravimo po specifikaciji. Reklamne jakne su još malo zahtevnije, zbog čega je i cena veća, a prave se u ravnom kroju. Dobar dizajn ih čini malim bilbordima za vaš brend, veoma su otporni i ne mogu se isflekati osim sa nekim teškim uljima. Dugotrajnost je zagarantovana i sigurno će potrajati više sezona što opravdava investiciju.

KECELJE SA ŠTAMPOM

Ovde su prikazane samo kecelje sa štampom, a pravimo ih na zahtev u raznim kombinacijama materijala. Možemo ih podeliti u tri grupe. Prva grupa su profesionalne, što spada u grupu uniforma, radnih odela. Međutim ta granica se briše kada je u pitanju ugostiteljstvo. Najčešće po zahtevu pravimo kecelje kombinacija keper/džins sa detaljima od kože. U trendu su trenutno kecelje koje „sugerišu“ narudžbinu, oslikane raznom hranom, pićima, menijem. Druga vrsta kecelja su reklamne kecelje sa štampom logotipa, najčešće za promocije.

Treća vrsta su NAJBOLJI FAZON. Kako je sve popularniji „rad od kuće“ odličan su poklon koji asocira na sarkastičan način trenutne okolnosti. Sa dobrom idejom i brendiranjem, lepo upakovanom u recimo u kutiju za pizza delivery mogu biti poklon koji će svakog oduševiti.