REKLAMNE ČARAPE

” JAO ŠTO SU LUDE!”
je prvi uzvik oduševljenja onih kojima ih poklonite. Na reklamnim čarapame se može izmeriti koliki je zaista zaostatak u trendovima, kada su reklamni proizvodi u pitanju. Kao reklamni proizvod postoje dugo, ali tek poslednjih godinu dana ih kod nas prepoznaju, kao dobar reklamni proizvod, najviše iz IT sektora. One imaju tu instagram harizmu, gde korisnici zaista vole da prave selfije i da “kače” na instagramu, dele na društvenim mrežama.

USB – CENE ZA STANDARDNE MODELE

USB kartica je godinama u trendu, prvenstveno zato što može da se brendira po celoj površini i u punom koloru. Pošto se cene memorija menjaju, osciliraju. Cena USB kartice na 100 komada je 3,10 eur-a plus PDV. Cena USB-ova 16 GB iz serije plastičnih iz ponude je oko 3,60 eur -a + PDV. Za metalni cena USB fleš memorije za 32 GB je 4,80 eur-a i po povratnim informacijama od klijenata zaista je best buy opcija u ovom trenutku. Svakako ovo su okvirne cene kao orjentir, a za potpunu informaciju pošaljite nam upit na mejl. Da bi dobili tačnu cenu za USB stik, pošaljite nam količinu, šta bi trebalo da se brendira i naravno kapacitet USB-a koji želite. Ukoliko Vam je bitna brzina prenosa podataka, napomenite.

Uglavnom se izrađuje u dva univerzalna broja, mogu biti dužine po želji, kao sokne ili za reklamne svrhe produžene sokne kada logo treba da se vidi, kao i dokolenice za hladniji period. Mogu se dodatno brendirati kartonskom etiketama i biti upakovane na razne načine. Brendiranje je u 4 do 5 čistih boja. Reklamne čarape iz naše ponude su tkane, gde mora pažljivo da se uradi dizajn uz našu asistenciju da bi ispale kako treba. Pre puštanje cele serije radimo probni komad.

ČARAPE SA PRINTOM ILI..

Često se misli da se čarape štampaju. Naravno da postoji i ta opcija ali je mi nemamo u ponudi. Razlog je material. Tehnički, print može da se izvede samo ako je material minimum 80% sintetički, a to nije prijatno za nošenje. Sa druge strane ni 100% pamučne nisu idealne jer brzo gube formu, zarozavaju se. Naše reklamne čarape su po sastavu 86% pamuk, 10 % poliamid i 4 % likra. ( u sastav ulazi i lastiš).

Brendirane čarape iz naše ponude se rade tehnikom tkanja, baš iz navedenih razloga, koja imaju relativna ograničenja u smislu sitnih ispisa, idealno prave linije. Određena minimalna “krzavost mora da postoji, ali smo je sveli dobrim programima I finim mašinama za tkanje na minimum. U prilogu je primer zahtev klijenta ( prikaz ) i finalni proizvod sa custom design etiketom.