REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM

MAJICE SA ŠTAMPOM

Pre pregleda stranice veoma je važno da pogledate ovaj video. U njemu je objašnjenje kakve majice treba da pravite, jer većina greši u smislu razumevanja šta je reklamna majica. Kako je majica jedan od najboljih medija za promovisanje, treba obratiti pažnju na detalje.

Sve majice iz videa šijemo za 1 (jedan) euro, a tu je i deset saveta kako da uradite dobru majicu, majice koje su u trendu, kako da napravite majicu koju će publika da voli.

Play Video

REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM - ZAŠTO MORAJU BITI NAJGORE?

MNOGO KLIJENATA GREŠI UPRAVO OVIM IZBOROM!

Da li želite majicu za 200, 250 dinara? Imamo je nije problem. Da, one su tanje, izdržaće do nekoliko pranja da na nešto liče. Imamo ih u ponudi da bi bili konkurentni. Neće puštati boju ali predostrožno treba ih prvi put prati odvojeno, malo će se i skupiti. Da, razumem, mali budžet, bitna je cena.

To je filozofija koju je teško kod nas iskoreniti. Posmatrajući velike potrošače reklamnih majica koje ih dele uz razne akcije, oni svakako imaju računicu navodeći kupce na impulsivnu kupovinu gde će uz poklon majice prodati nešto više robe. Međutim, ako ih ne radite na hiljade neka vaš izbor budu kvalitetnije majice ne toliko skuplje da ne može budžet da podnese.

REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM - ZAŠTO MORAJU BITI NAJBOLJE?

ko ste ikada imali priliku da dobijete npr. neku reklamnu majicu iz Nemačke, primetili ste da dosta duže traje, ne gubi na formi. Ona je možda bila duplo skuplja od najmasovnijih koje se rade kod nas. Taj izbor bolje majice, nije stvar budžeta već filozofije. Reklamna majica sa štampom je možda i najbolji reklamni proizvod, što negde marketinški stručnjaci znaju i cilj je da zbog toga traje čak i po nekoliko godina. Svake godine će praviti po npr 500 dobrih majica sa natpisima, ali će im “ostati u životu” i one koje su radili ranije. (konkretno imam majicu “Paulaner” koja traje već petu godinu i samo je još lepša što je dobila na patini)

Na kraju ako se izuzme sve navedeno vaša majica kao poklon mora da nosi svojim kvalitetom asocijaciju da je vaš brend premium, da je kvalitetan , da ste dugotrajni. Razmišljajte kakvu poruku ste poslali time što ste nekome poklonili majicu. Asocijaciju na vaš brend, proizvod, firmu. Zato nije svaka majica i dobra reklama ako ste pogrešili u izboru.

MI ŠIJEMO MAJICE ZA 1 EURO ! 

Ako ste ikada koristili krojačke usluge, znate da ništa niste mogli ni da skratite, ni da suzite za stotimak dinara, a upravo toliko košta naša usluga šivenja. U tu cenu je uračunato krojenje, sečenje, šivenje. Ostalo je sve stvar materijala koji izaberete. Sarađujemo sa nekoliko veleprodaja koje uvoze materijal mahom iz Turske i ponuda materijala je dosta široka kao i boja. Možemo vam dati na uvid materijale i cene, a sa modelarom napraviti i neke posobne modele. Sve majice šijemo po veličinama po EU standardu, tako da nema dileme kao kod uvoznih majica.
Što se tiče samih opcija u šivenju reklamnih majica, mogu biti dupli štepovi, strukirane, mogu se raditi sve vrste otvora i okovratnika, dodavati stoperi, silkonske etikete, deklaracije sa vašim logotipom ili ih možemo naprviti po uzorku koji nam date. Vi praktično kreativno možete da dizajnirate svake sezone svoje majice. Možete da napravite instituciju od toga da vaši klijenti, poslovni partneri očekuju sa nestrpljenjam svake godine majicu na poklon, jer znaju već da je kvalitetna, posebnog dizajna i da jednostavno vole da je nose.

Svi vole majice, kod nas imate sve raspoložive opcije da napravite emotivnu priču, da iskažete kreativnost kao dodatni benefit oko ovog reklamnog proizvoda. Ove sve dodatne opcije dodatno koštaju, opet ne previše, a možete imati majicu “Levis” ili “Lacoste” kvaliteta koje po radnjama koštaju preko 3000 dinara. Zamislite koliko bi onda vredela majica u očima onih kojima je poklanjate! Minimalna količina za poručivanje je 100 komada.

MAJICE U TRENDU

Moda se menja, jedne godine su modernije sa dužim rukavima sledeće sa kraćim, retro dizajn, “mornarske”. Isto tako majice koje šijemo po zahtevu, mogu biti radne, otporne na prljanje, da se ne peglaju. Treba da se ohrabrite i da razmislite o majicama kao reklamnim koje su vezane za neke aktivnosti, koje su u trendu, sa bretelama, sport outfit za sportske aktivnosti za specifične namene. Baš takve često su 6 ili 7 puta skuplje u radnjama, negde je bitno da oslušnete potrebe i vidite npr. ako su vam ciljna grupa mladi, šta vole da nose. Reklamne majice možemo praviti od raznih materijala za razne namene. Neki materijali mogu da se štampaju u punom koloru na celoj površini. Ono što je prednost, neki modeli mogu biti znatno jeftinije od klasičnih majica

Ovo su primeri koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

PAKOVANJE I DODATNO BRENDIRANJE MAJICA

Što se tiče brendiranja majica, raspoložive su sve tehnike od sito štampe do digitalne. Sve zavisi od količine (minimalna je 50 komada ), materijala koji se brendira i na kraju ono što se aplicira na reklamnu majicu. To su već opšte poznate stvari , tako da ovde  ukazujemo na dodatne opcije brendiranja. Jedna od  opcija silikonski amblemi ( možete videti na našoj stranici gde su proizvodi od silikona), 3D logo ( samo manje forme u jednoj boji ). Dodatno brendiranje može biti u vidu prišivenih etiketa ( deklaracija) ili na kartonu.

Pakovanje reklamnih majica je u kesama sa samolepljivnom klapnom, ali isto tako mogu biti pakovane u natron kese , reklamnim kartonskim kesama, manjim craft brendiranim kesama kao dodatna opcija. Posebno izdvajamo IQ PACK pakovanje za majice koje smo dizajnirali i osmislili za naše klijente (slike ispod). Pakovanje je cilindričnog oblika, štampa se u punom koloru a poklopci mogu da se rade po pantone skali za veće serije ili da se uklope sličnih boja iz već postojeće ponude. Pakovanje zaista daje dodatnu vrednost proizvodu i zaista nailazi na oduševljenje.

ŽENSKE STRUKIRANE MAJICE SA ŠTAMPOM (BONUS VIDEO)

Dosta često se rade unisex majice, damama namenjuju muške majice, koje npr na promocijama zaista mogu da izgledaju ružno, prosto ako je reklamna majica, ako treba da je nosi neko ko vas predstavlja na bilo koji način, treba da ima odgovarajuću majicu u svom broju. Majice pre svega treba lepo da stoje. Naravno teško da ćete za svakog pogoditi, ali sigurnost se povećava ako radite sa materijalima koji imaju elastin. Više možete saznati kroz ovaj video:

Play Video