Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


ŠTAMPA I BRENDIRANJE

Pogledajte još...

Brendiranje reklamnog materijala, gotovo da je važno koliko i sam reklamni proizvod. Brendiranja je tema gde posedujem ogromno znanje i iskustvo. Najzahtevnije vrste štampe realizujemo ponekad i van granica naše zemlje za veće količine. Međutim, u većini slučajeva nisu neophodne velike količine, koliko vaša svest da imate možda manje količine, ali zato mnogo lepše promo artikle.

PRINT NA KACKETIMA

 

BRENDIRANJE PO KOJEM SE PREPOZNAJU NAŠI KLIJENTI

Da vam pričam o onome što ste već videli i čuli, kao što je tampon ili sito štampa, oduzeo bih vam vreme i to ima i na drugim sajtovima. Ono po čemu smo posebni, jesu materijali od kojih pravimo naše proizvode, koje šijemo, modeliranja, izrada 3D alata za razne vrste materijala koji se izlivaju.

Dobro brendiranje može sasvim prosečan proizvod da učini izuzetno atraktivnim. Ono što najteže klijenti uspevaju da prevaziđu je, sloboda da urade još neki pattern ili detalj, da to ne bude samo logotip. Naš najjaći resurs u reklamnim proizvodima jeste tekstil, koji štampamo i šijemo. Neki put istražujemo razne neke materijale više od godinu dana, kako bi dobili savršen otisak i napravili poseban reklamni proizvod koje zaista ne možete da nađete kod drugih. Razlog je upravo u materijalima koje specijalno uvozimo za naše potrebe, zato što to nisu gotovi kineski proizvodi gde je ograničena štampa na određenu dimenziju, broj boja. Pa ako niste pregledali ceo sajt, evo nekoliko primera po čemu smo posebni.


NEKE SLOŽENIJE VRSTE BRENDIRANJE I ŠTAMPE (TERMINOLOGIJA)

Ponekad dizajneri i klijenti nemaju dovoljno informacija kako i na koji način mogu da se brendiraju artikli. To nije greška toliko do njih, koliko su im nuđene najjednostavnije opcije, sito štampa, tampon, u novije vreme UV štampa. Da bi se lakše razumeli, da bi možda neki artikli brendiranjem bili još lepši, evo nekoliko primera šta možemo da uradimo za klijente, uz kratko pojašnjenje. U albumu su slike, a ispod i pojašnjenje najčešćih dilema oko termina za neke vrste brendiranja.


Pojasniću vam najjednostavnijim jezikom, bez opterćivanja kako se to radi, a možete svakako da pozovete i za šire pojašnjenje. Blindruk često mešaju sa suvim žigom, a nije isto. Suvi žig je termin kada je nešto utisnuto, a blindruk je kada je ispupčeno. Suvi žig se radi najčešće na papiru, kartonu, eko koži i koži, dok blindruk uglavnom na papiru i kartonu. Neki materijali dobro prihvataju i laser (osim papira i kartona ) koji daje efekat suvog žiga.

Kada se koristi folija sa utiskivanjem, onda se to zove zlatotisk. Taj naziv je opšte prihvaćen, bez obzira što se isti termin koristi i ako se otiskuje sa srebrnom ili nekom drugom metalik sjajnom ili ređe mat folijom. Mogu se kombinovati i npr dve folije ali to je teže izvesti osim na papiru i na kartonu. Takođe, može se raditi kombinacija zlatotiska i blindruka.

Gravura se najčešće koristi na metalnim olovkama, metalu, drvetu, ponekad na koži i eko koži. Laser uklanja gornji sloj, i logo se prikazuje u boji donjeg sloja. Graviranje ima svoju praktičnu ulogu, jer može da se radi na malim serijama, nije neophodan kliše itd. Za naš "Parker" program može da se izgravira npr. naziv firme i ime pojedinačno.

UV lak postoji u nekoliko tehnika nanosa, u ofsetnoj, tabačnoj štampi, sito štampi, i na UV štampačima. On može biti proziran ili da ide preko štampe parcijalno. "Voli" mat površine da bi istakao svoj sjaj kao kontrast. Najčešće se viđa na luksuznim pakovanjima, vizit kartama, kesama, ali mi ga primenjujemo i na rokovnicima, za brendiranje pojedinih reklamnih artikala.

Stiker sa providnom smolom, je zapravo nalepnica na koju je naneta providna smola. Mi je koristimo za male serije znački u raznim oblicima, a dosta se koristi i za bolje magnete, nalepnice.

ISTORIJA

Ovde u galeriji nisu baš sjajne slike, jer su neke davno nastale. Prikazano je šta je sve rađeno, po Srbiji, Turskoj, Mađarskoj, Italiji. Tada nije bilo sve lako i dostupno što se tiče brendiranja i proizvodnje kao danas. Sada je nešto lakše, ali ipak smo još uvek usmereni da neke proizvode i brendiranja radimo van zemlje, sa našim proverenim partnerima.

Kako tehnologija napreduje tako rastu mogućnosti štampe i brendiranja. Još uvek negde ostaje pun kolor kao izazov za brendiranje. Pre 20 godina je bila problem štampa punog kolora u foto kvalitetu na PVC foliji i to je bio naš prvi posao usluge štampe van zemlje. Klijent je bio "Orbit". Kasnije se pojavio lentikular, rol baneri od 50 m, ogromni suncobrani sa UV protect štampom na situ, flekso štampa, 3 D plastični posteri. Na sve te izazove mi smo uspešno odgovorili. Nekada naizgled klasičan blok papira takođe zna da bude više nego komplikovan, ali trud i znanje rešava uvek sve probleme. Ovo su neki primeri šta smo sve radili prvi u Srbiji. 

 


                                              

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24