Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


MARAME I EŠARPE U TRENDU

Pogledajte još...

Marame i ešarpe deo su modnog trenda koji ne prolazi, a sve više su zanimljive i u svetu reklamnog materijala. Brendiranje na maramama je dovedeno do savršenstva, mogu se raditi korporativni motivi, abstraktni, sa porukama. Posebnu ponudu čine marame sa tematskim dizajnom što ih čini posebnim VIP poklonom.

marame cena

BRENDIRANE I LUKSUZNE MARAME 

Marame su sve više u trendu kao i ešarpe, a kao nešto što dolazi iz sveta mode predstavlja glamur. Osvajanjem transfer tehnologije na saten silk shine materijalu, postigli smo da budu dostupne po razumnoj ceni. Dobra cena sada daje mogućnost da ih radite na stotine komada.  Sada marama može biti reklamni proizvod, može biti upadljiv detalj na kongresima i promocijama, mogu biti deo ekskluzivnog seta za neke malo bolje poklone ili kao VIP poklon sa motivima priznatih akademskih slikara. 

 

PERSONALIZOVANE MARAME ZA KONGRESE I PROMOCIJE ( SA IMENIMA )

Dugo već trakice sa ID karticama su prisutne, razni bedževi sa imenima i to je zaista postalo pomalo dosadno, nekrativno baš zato što se ne prate trendovi. Na razne načine se zloupotrebljavaju podaci, pa oni koji su toga svesni ne stavljaju više celo ime i prezime, već samo ime ili nadimak. Nekako ni čovek nije predmet koji treba biti obeležen, već je osoba i zbog toga smo došli na ideju da ponudimo personalizovane marame sa imenima. To je apsolutna inovacija, glamoruzniji način da se predstavite od svih poznatih varijanti, a u isto vreme je i casual. Pogledajte primere marama sa imenima!


REKLAMNE MARAME

Reklamne marame su druga grupa proizvoda u okviru marama, koja spada u najpovoljnije i koristi se u svrhu promovisanja kompanije, brenda. One mogu biti četvrtaste, trouglaste, kravata ili šal marame, bandane. U zavisnosti od dizajna, mogu biti sa jasnije vidljivim logotipom, u vidu patterna ili vidljivim samo u opciji kada su skroz raširene. Mnogi modeli su dopadljivi zbog kompozicija boja koje se prepliću kada se stave npr oko vrata. Kao proizvod mogu biti zanimljive za humanitarne akcije, razne podrške i pokrete. Primeri:


 

KAKO VEZATI MARAMU

Na internetu imate dosta dobrih primera, a ovo je samo deo primera naše nove kravata ili šal marame i kako se može sve vezati.


 

LUKSUZNE MARAME

Prvo morate da znate koliko vredi neka marama. Njena vrednost nije ni u pakovanju, ni u nekim lepim kompozicijama boja koja će imati notu umetnosti, ni u abstraktnim cvetovima. Ono što je dosta česta pojava je da se štampane marame dorađuju docrtavanjem kontura, da bi mogle da imaju natpis "hand made". Možda najpoznatije ( i jedne od najskupljih ) na svetu su "Hermes" marame. Na njihovom sajtu, transparentno možete videti da ih i oni štampaju. Vrednost njihovih marama je u likovnim delima autora koji jesu IME u umetničkom svetu, što im daje za pravo da toliko i koštaju. Autori su umetnici, dizajneri sa akademskim zvanjem i to znaju oni koji ih kupuju.

Veći deo njih koji se bave maramama su talentovani ljudi koji poseduju tehnologiju štampe, ali nisu umetnici već štampari, gde njihovo ime raste onoliko koliko su vešti u plasiranju. Naravno postoje i umetnici koji zaista ručno oslikavaju, ali to su već unikati i sigurno ne mogu nuditi marame po porudžbini na sajtu, jer to je štampa, a ne umetnost. Limitirane serije, autorska prava, zvanje autora je sve što treba da znate pre nego što se odlučite da odvojite više novca za luksuzne marame jer to određuje realnu vrednost. Štampa lepih motiva bez nekog umetničkog porekla su štampa i mogu se bilo kako potpisati, a sa potpisom autora su već neke druge vrednosti. Iz tog razloga smo segmentirali marame, gde je rang cena već od par evra za reklamne marame, koja raste u zavisnosti od dimenzije, materijala, pa do luksuznih koje radimo u saradnji sa poznatim umetnicima. Tako je nastao i brend "Isidora"

"Isidora" je brend koji ima za cilj da promoviše urbanu duhovnost i kulturu. Osim toga to je prvi brend modnog karaktera koji se osim atraktivnog likovnog dizajna prenosi znanja iz zapanjujuće istorije sa naših prostora. Ispisan je urbanim stilom umetnice Isidore Ivanović, magistra Ruske Akademije likovne umetnosti.

Projekat "Vinčanska kultura" je naš najveći kreativni projekat kojim promovišemo i oživljavamo kulturno nasleđe najstarije civilizacije u Evropi. U saradnji sa umetnicima, dizajnerima, kreativcima kreiramo modne i reklamne proizvode želeći da i na taj način ukažemo na važnost skrivenog istorijskog blaga svetske baštine. Zašto ona to zaslužuje pogledajte u ovom kraćem filmu.

 

 

 

U galeriji je deo motiva Isidore Ivanović koji predstavljaju Vinčansku Kulturu. Isidora ivanović magistar Ruske Akademije likovne umetnosti, je dobitnica više priznanja u Rusiji i Americi, a među najviše spadaju nagrade Ruske Akademije Umetnosti, odlikovanje Orden II reda Kantakuzine Katarine Branković za zasluge Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, za zivopise i oslikavanje Sabornog hrama Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu sa grupom autora. Njeni najznačjniji radovi nalaze se u privatnim kolekcijama širom sveta.


 

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24