Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


SILIKONSKI PRIVESCI I PROIZVODI OD SILIKONA

Pogledajte još...

Silikon je atraktivan materijal živih boja i veoma je aktuelan za promo gedžete. Kako nismo više "ucenjeni" od strane Kineza, pravimo alate i neovisno funkcionišemo od uvoza, sada možemo da odgovorimo na male serije i količine. USB, privesci, podmetači, amblemi za tekstilne proizvode, magneti, slušalice, su deo custom made proizvoda.

silikonski privesci

SILIKONSKE NARUKVICE

silikonske narukvice

Silikonske narukvice su poseban reklamni proizvod koji se može upotrebiti na razne načine. Narukvice nose posebne poruke, mogu biti sa natpisima, logotipom. To je odličan reklamni proizvod ako želite da promovišete neki pokret ( na slici levo je natpis iz vinčanske kulture ), ako želite da identifikujete nekakvu pripadnost određenoj grupi, za fanove popularnih ličnosti, mogu biti kao podrška akcijama humanitarnog karaktera. Druga opcija za koju se često koriste silikonske narukvice su festivali, skupovi, razne manifestacije gde publika želi da je ima kao "svedočanstvo" učešća na nekom događaju i čuva kao uspomenu. U trećoj opciji mogu biti upotrebljene za razvoj timskog duha, sa motivacionim porukama ili kao sasvim zanimljiv reklamni proizvod.

 

SILIKONSKI PRIVESCI CENE 

silikonski privesci cena

Gumeni ili silikonski privesci su najzanimljiviji za one brendove koji imaju ilustrovane karaktere, koji se vezuju za proizvode za najmlađe i tinejdžere. Svakako to nije ograničenje da se primene i obliku logotipa, proizvoda što možete pogledati u galeriji na dnu stranice.  

 

privezak od silikonske gume

REKLAMNI MAGNETI OD SILIKONA

Reklamni magneti od silikona su još jedan zanimljiv proizvod, pošto dosta njih je uhvatila strast za skupljanjem magneta. Ne vezuju se magneti samo na uspomene sa putovanja, već su često i simpatičan reklamni proizvod. Upravo kolekcionarska strast može da se iskoristi da se rade serije magneta sa određenim motivima i da se izazove ciljna grupa da ih skuplja i pravi kolekciju za određeni proizvod, brend. Gumene magneti su oni koji ljudi zaista vole i koji su vredni kolekcionarstva, zato što se ne lome, imaju pravi jak magnet na poleđini, a ne nagnetnu traku. Postoje razne vrste magneta, ali ovo su jedini koji su kao oni lepi iz dalekih zemalja koje čuvamo godinama. Cena za reklamne magnete se dobija po poslatoj specifikaciji. 

reklamni magneti

GUMENE ETIKETE, AMBLEMI OD SILIKONA, POTEZAČI

Gumene etikete zaista daju dodatnu vrednost proizvodu, a mogu biti dodatna opcija za brendiranje. Sami amblemi mogu biti zamena za vez, nekada povoljnija opcija i dugotrajnija. Uz potezače na rajferšlusu dobija se total brending proizvoda. Za naše stalne klijente ova opcija je gratis za stvari koje šijemo za njih.

amblemi za jakne

USB U ŽELJENOM OBLIKU

USB u željenom obliku može da bude onakav kakav poželite sa minimalnim tehničkim ograničenjima. Pored custom design opcije, može biti i u obliku narukvice ili sa dodatkom da bude u funkciji i priveska. U posebnoj galeriji se nalaze USB memorije od silikona koje možete pogledati ovde https://www.reklamni.rs/sr/standardni-usb-modeli 

 

usb narukvica

GALERIJA PROIZVODA OD SILIKONA

 


 

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24