Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


O NAMA

Pogledajte još...

RAZLIKUJEMO SE PO IDEJAMA! - Ovom vremenu su potrebni heroji. Heroji sa idejama koje menjaju svet! IQ Concept gradi svoj imidž na ovoj filozofiji, sa bogatim iskustvom od blizu 30 godina. Svi oni koji traže sveže ideje, a koji su svesni osnovnog principa marketinga da si jedino vidljiv ako si prepoznatljiv i razlikuješ se od drugih, vrlo lako se prepoznaju u onome što radimo, kreiramo, stvaramo.

promotivni materijal

 

IQ CONCEPT – PROMO REVOLUTION!

Razlikujemo se po idejama, a da bi razumeli suštinu IQ Concept-a, obratiću se lično, bez onih formi koje najčešće čitate „mi smo ovo, ono i sve možemo“. Lično je, jer me dosta klijenata poznaje, skoro tri decenije sam u ovom poslu, a sam koncept nosi neku vrstu filozofije kao znak prepoznavanja istaknut  onima sa kojma ću sarađivati u budućnosti. Lična satisfakcija mi je da svoj posao volim već 30 godina, da mi je još izazov kako nešto da osmislim, napravim novo za moje klijente, da se zajedno radujemo što je lepo ispalo. Iskustvom, kreativnošćo, opštem znanju kako  može da se realizuje neki projekat, je ono na čemu gradim svoje ime.

REKLAMNI MATERIJAL U SRBIJI BEZ IKAKVIH TAJNI

Nikada od mene klijent ne može da očekuje katalog sa samo drugačijim koricama, a sa istim artiklima kao kod većine. Kompanija „Publik“ iz Valjeva je najveći dobavljač i čini 90% svega što se nudi, što možete videti i na ovom sajtu kao dopunu standardnih proizvoda, ali sa jasno istaknutim cenama. Imaju opciju da svaki distributer personalizuje korice, ali sadržaj je isti. To je tajna zašto svi isto nude, zašto su katalozi postali svima dosadni. Poneko izmeni raspored, izmeša sa još nekim artiklima, ali to bi bilo to.  Ostalo čini uvoz od par dobavljača gde kada su kvalitetni proizvodi , adekvatno i koštaju, a sve ostalo što ima primamnjive cene, ne prati uvek dobar kvalitet.  U takvoj situaciji sama kataloška prodaja se svela na izbor dobavljača na osnovu poznanstva, rodbinskih i kojekakvih veza gde to nije za osudu, sve te stvari radite kod istih kao i do sada, meni to nije izazov, niti inspiracija. Meni se obratite kada želite nešto posebno i da budete različiti, primećeni što i jeste svrha marketinga. Negde se lako pronađem sa klijentima istog razmišljanja, koji su sami uvideli da treba menjati imidž kroz poklone.

PROMO REVOLUTION – DEFINICIJA DOBROG REKLAMNOG PROIZVODA

Promo revolution je inspirisan duhom sadašnjeg trenutka. Ovom vremenu fale ideje i heroji kao nikada do sad. Težim da prenesem tu ideju na svoje klijente, na ljude oko sebe, da svako bude revolucionar u onome čime se bavi, da bude jedinstven. Samo idejama možemo da menjamo svet. Na sajtu je deo realizovanih ideja, jer konstantno je nešto u procesu kreiranja, nastaju novi artikli totalno drugačiji od svega viđenog. Ono što treba da izazovete poklonom je iznenađenje, oduševljenje, da stvorite neku emotivnu konekciju sa onim kome poklanjate. To može samo unikatan proizvod, malo ličnije prirode, svrsishodan, koristan, da bude fazon, neki mali simpatičan, o kome će da pričaju, pokazuju drugima, koji će im biti drag. To je definicija dobrog poklona. Ako ne treba da bude skup, neka onda bude simpatičan, unikatan, šokantan jer je nesvakidašnji. To je svrha gedžeta u marketingu. Neki prave poklone „radi reda“, nemojte to raditi jer gubi svrhu. Nemojte raditi ni baš one najjeftinije jer vi jeste uštedeli možda u budžetu, ali nemojte misliti da primalac nije svestan da ste ga možda uvredili. Uvek se stavite u ulogu onoga koji prima poklon. Npr zamislite da ste dobili na poklon držač za olovke ili neke lude šarene čarapice sa logotipom lepo upakovane. Šta bi vam bilo zanimljivije, razvuklo lice u osmeh?

 

PUT HRABRIH SA IDEJAMA

Za skoro 30 godina rada, bilo je i dosta velikih projekata, inovacija, kompleksnih zahteva. Ovo su neki samo od najvećih.. „Donkafa“ - 2000 displeja u obliku šolje, „Chipsy“ – 2000 suncobrana, „Knjaz miloš“ – 100 000 metara banera u rolni, „Schweppes“ – 50 000 pakovanja maramica za FEST..

 

reklamni materijal srbija 

 

Danas dosta toga se pravi za izvoz, a najviše za Nemačku, Norvešku, Austriju i Holandiju. Proizvodi su uglavnom reklamni, ali se prave na zahtev i za prodaju putem interneta.

 

reklamni materijal beograd

 

 

Ostali brendovi su u razvoju, uglavnom vezani za tekstilne proizvode, a svakaku se ističe najmlađi IQ Frame i IQ Soundwave.

 

iq frame

 

Na kraju, ono na šta jesam ponosan, je to što konstantno pravim revoluciju u svom poslu i što uz svu ljubav prema onome što radim, konstantno razvijam sebe u smislu znanja i kreativnosti. Nije mi satisfakcija prodate hiljade rokovnika i olovaka, (rekoh imam i to kao dopunu ponude kao i svi ostali), već u stvaranju, jer samo kreacijama i idejama možemo promeniti svet. Sa druge strane svako ko učestvuje u procesu proizvodnje obezbeđuje sebi egzistenciju, treće je, pomalo onog našeg inata da možemo mnogo lepše stvari da napravimo i u Srbiji, a time pomognemo sebi samima. Ovo su neki neobični zahtevi koje sam realizovao.

 

za promocije 

NAGRADA

Nagradu za sve što radim dobijam kroz zadovoljstvo svojih klijenata, a ovo su samo neke zabeležene kroz poruke u proteklih pola godine, pa i brdo čokolade 

 

reklamna galanterija srbija

 

reklamna galanterija beograd

promo materijal

promo materijal beograd

 

Ako ste spremni za promo revoluciju, ja sam tu da menjamo svet. 

 

vizit karte dizajn

 


IQ CONCEPT

Beograd,SRBIJA
  MOB/VIBER/WTHS UP: 064 /829 49 24
e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter  

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24