Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


KESE SA ŠTAMPOM I EKO TORBE

Pogledajte još...

Ova stranica rešava sve dileme kada imate potrebu za torbama, kesama, koje su to cene i koja je zaista optimalno rešenje za vas. Kese sa štampom, eko torbe i biorazgradive su u opštem trendu danas. Često klijenti ni ne znaju da li je povoljnija plastificirana kesa, ceger ili neka eko torba. Ovde možete videti okvirne cene i lako sve uporediti kroz tekst i video sadržaje.

papirne kese sa stampom

KESE SA ŠTAMPOM - VRSTE I CENE

Kada govorimo o kesama možemo ih razvrstati u nekoliko grupa. Natron, kraft ili papirne kese, pa štampane kese kako najčešće zovu one koje se rade na ofsetu i na kraju PVC ili plastične kese. Razni su nazivi ali biće vam jasnije kada pregledate celu stranicu. Treba obratiti pažnju na opcije dorada i kako može izgledati vaša kesa. Bilo po tehnikama brendiranja, bilo po raznim opcijama ručki.

CENE NATRON KESA ( CRAFT KESE ) SA ŠTAMPOM

CENE NATRON KESA

One spadaju u red najpovoljnijih kesa, mogu biti jedino bele lii u natron ( smeđoj )  boji. One su već gotove i ne mogu se praviti varijacije sa ručkama. Minimalna količina za poručivanje je 400 komada po dimenziji. Najčešće se štampaju u jednoj boji na jednoj strani zbog ekonomičnosti.

CENE KRAFT KESA SA ŠTAMPOM

Materijal: 70 gr natron

Količina; 400 - 1000 kom

Štampa: 1/0 ( jedna boja na jednoj strani )

Cene kesa prema dimenzijama:

18 x 23 x 9 cm - 0,16 eur

21 x  31 x 12 cm - 0,19 eur

24 x 34 x 9 cm - 0,19 eur

31 x 25 x 17 cm - 0,23 eur

31 x 34 x 17 cm - 0,25 eur

31 x 42 x 17 cm - 0,26 eur

* cene su date po komadu, sa štampom u jednoj boji, bele kese su 0,03 centa skuplje, na navedene cene nije uračunat PDV.

CENA NATRON KESA U BOJI

Ovo je još jedna opcija iz ove grupe kesa koje su nešto elegantnije, samim tim i skuplje. Postoje u dve deimenzije i u ograničenom broju boja, a specifični zahtevi su prihvatljivi za količine preko 20 000 komada. Cena ovih natron kesa u boji  bez štampe zavise od dimenzija, a kreću se od 0,30 do 0,33 eur + PDV. Pored toga što su u boji imaju karakteristične ručke koje mogu biti bele ili u boji same kese. One su prigodne za malo lepše poklone, proizvode koji se pakuju u njih i mogu da se rade u malim serijama (200 komada). Još nešto što može nekome biti važno je, da neki modeli kesa postoje u srebrnoj i zlatnoj boji, što je za ostale tehnike štampe neizvodljivo. Da bi brzo sagledali sve modele, dimenzije, cene kesa i opcije boja napravili smo kraći video. Svaka sekcija je odvojena sa nazivom modela, dimenzijama i cenom. 

CENE KARTONSKIH PLASTIFICIRANIH KESA SA ŠTAMPOM

cene plastificiranih kesa beograd

Ono što smo primetili je, da mnogim klijentima nije najjasnija sve vezano za ove kese. Često se čuju žalbe da su ih negde radili, da su bile tanke, da su pucale itd. Zašto im se to dešavalo? Jedan razlog je jurnjava za boljom cenom, drugi razlog je što većina ne zna šta je papir , a šta karton, treće zato što su možda izabrali pogrešne ručke. Pa evo da Vam pomognemo da bolje razumete i izbegnete takve situacije. Prvo morate formirati precizan upit, jer nije svaka kesa ista. Razlikuje se pored dimenzija, broja boja u štampi, po debljini papira, doradi, da li ide plastifikacija ili ne. Jako dobro izgleda cena za npr kesu od 120 grama, bez plastifikacije ili čak sa plastifikacijom. Međutim to je papir koji je duplo jeftiniji nego karton od 200 gr. i naravno da je konkuretnija cena, ali to onda nije plastificirana kartonska kesa sa ojačanjem, može biti lepo odštampana ali tek za par korišćenja. Na cenu plastificiranih kesa dosta utiče i gramaža papira / kartona, pored tiraža i broja boja, dorade. Za manje dimenzije mogu biti i tanji papiri ( ne i ojačanje ) što možete pogledati u našim cenama ispod. Neki optimalni isplativ tiraž je 500 komada, ali nam možete poslati upit i za manje. Preporučujemo da uvek pogledte uzorke koji su rađeni za neke druge, gde možete da vidite sve detalje od papira, načina lepljenja, sastavljanja.

Mi u ponudi imamo kese od kartona. One mogu da se štampaju u punom koloru, sa UV lakom, zlatotiskom i drugim tehnikama koje možete pogledati u našoj rubrici "štampani materijal".  Ojačanja ručki mogu biti sa kartonom, metalnim ringlicama i sl. Same ručke mogu biti od kanapa, satenskih traka i u drugim opcijama. Ručno ih lepimo i sastavljamo što garantuje dobru završnu obradu, ravnomerno nanet lepak, precizan sastav.

U prilogu su cene za optimalan tiraž sa svim jasnim detaljima koje treba da stoje u upitu, kao i preporučene debljine papira / kartona shodno dimenzijama. Kako su većih dimenzija, treba da su deblje, jer je pretpostavka da moraju biti jače shodno teretu koji nose. Primeri cena:

CENE ŠTAMPANIH PLASTIFICIRANIH KESA

Dimenzija: 20 X 20 X 10 cm / Tiraž: 500 kom

Materijal: Kunstdruk 150 gr / Ojačanje: 350 gr triplex ( karton ) za ručke i dno kese

Dorada: sjajna ili mat plastifikacija / Ručke: Kanap ili traka 5 mm

Cena kese u dve boje ( 2/0 ) bez PDV-a: 0,63 eur / kom

Cena kese u četiri boje ( pun kolor 4/0 ) bez PDV-a: 0,72 eur / kom

 

Dimenzija: 35 X 23 X 9 cm / Tiraž: 500 kom

Materijal: Kunstdruk 200 gr / Ojačanje: 350 gr triplex ( karton ) za ručke i dno kese

Dorada: sjajna ili mat plastifikacija / Ručke: Kanap ili traka 5 mm

Cena kese u dve boje ( 2/0 ) bez PDV-a: 0,66 eur / kom

Cena kese u četiri boje ( pun kolor 4/0 ) bez PDV-a: 0,77 eur / kom 

 

Dimenzija: 45 X 33 X 14 cm / Tiraž: 500 kom

Materijal: Kunstdruk 200 gr / Ojačanje: 350 gr triplex ( karton ) za ručke i dno kese

Dorada: sjajna ili mat plastifikacija / Ručke: Kanap ili traka 5 mm

Cena kese u dve boje ( 2/0 ) bez PDV-a: 0,79 eur / kom

Cena kese u četiri boje ( pun kolor 4/0 ) bez PDV-a: 0,88 eur / kom 

  

PVC KESE SA ŠTAMPOM

PVC KESE SA STAMPOM

Tehnički možemo da ih uradimo i nekada smo ih radili, ali smo ovu rubriku stavili da bi još jednom pobudili savest onih koji ih koriste. Vaša reklama na plastičnim kesama je antireklama za vaš butik, radnju, kompaniju. Ako volite ovu zemlju, ako mislite sebi i svojim naslednicima dobro, nemojte da ove kese budu Vaš izbor . Desetak miliona reklamnih kesa godišnje završi na otpadu i ne prolaze proces reciklaže. Imajte svest da se one razgrađuju tek za 500 - 1000 godina. Mi ne možemo mnogo da uradimo, koliko da Vam ponudimo, razne druge opcije , približnih cena i da povučemo iz ponude ovu opciju, jer mi volimo našu zemlju i brinemo o budućnosti naše dece. Pozivam i kolege da nam se pridruže, jer što manja bude ponuda, manja će biti i tražnja. Nije sve u profitu, a dobro uvek nađe put do onih koji to i čine. Sa druge strane, u visoko razvijenim zemljama zajednice se drže svojih principa da bi se zaštitili i ignorišu one koji idu mimo interesa društva. Cena za PVC kese je previsoka.

CENE ZA BIORAZGRADIVE KESE I TORBE ( već od 0,16 eur )

Borazgradive kese i torbe često su opcija na koju se zaboravi. Njihova upotreba je sve veća, mogu da pariraju cenovno sa kesama, a jako duže traju. Neki od modela su baš torbe, koje mogu da se koriste za sajmove, kongrese i slične manifestacije.  One su već gotove, vrlo povoljne jer su poreklom iz Kine, što zaista ne znači da su loše, čak naprotiv. Da bi bile povoljne, isplative u malim serijama, brendiranje treba ograničiti na minimalam broj boja. Kako ih ima jako puno, u različitim varijantama boja, nejfunkcionalniji način je bio da ih predstavimo kraćim video sadržajem kako bi na najednostavniji način razmotrili sve opcije. Za svaki model biorazgradive kese ili torbe imate dimenzije, boje i cene.

 

 

EKO TORBE I CEGERI OD PAMUKA, TORBE OD JUTE , RANAC ZA PATIKE - ŠIVENJE PO ŽELJI

Ono što od torbe možete da napravite je sjajni reklamni proizvod koji prevazilazi prvobitnu namenu "da nešto ponese". Da bi se valorizovalo kao dobar reklamni proizvod, ljudi zaista treba da tu reklamnu torbu vole i da je usvoje kao omiljenu, da je frekventno koriste. To smo i mi prepoznali i u svojoj opciji ponudu gde šijemo i pravimo torbe po Vašoj želji. Ključne reči su da je za svakodnevnu upotrebu, da je kvalitetna i lepog dizajna.

TORBE OD JUTE

Torbe od jute su naš noviji proizvod i sam materijal postoji u tri varijacije. Natural ( smeđa ), bela boja i bojena juta. Cene torbe od jute zavisi od dimenzija. Ručke od kanapa mogu biti u raznim bojama. Zbog svog pomalo rustičnog dizajna, vrlo lako se dopadne publici. Ova torba je sada u trendu jer jutu povezuju sa letom, ali isto takve možemo praviti od kepera, džinsa, sa dodacima od kože ili kombinacijom više materijala. Više slika drugih modela od drugih materijala šaljemo svojim klijentima putem mejla.

eko torbeeko torbe sa stampomtorbe od jute

RANAC SA ŠTAMPOM 

Naša ideja je, da obične stvari učinimo atraktivnijim. Namena ovog ranca je da se koristi uglavnom kao ranac za patike. Međutim ljudi, a naročito mladi ga koriste i kao školski ranac, za sport, odlazak u prirodu. To su neki brendovi prepoznali i često ga dele u promotivne svrhe. On postoji u ponudi biorazgradivih torbi, ali nije dovoljno trajan. Zato smo se mi potrudili da napravimo verzije u više veličina i od materijala koji može da se štampa u punom koloru , a nakon toga sašije. Cena ranca sa štampom zavisi od dimenzije i količine, koju šaljemo na upit koji možete poslati na mejl koji se nalazi u gornjem uglu sajta. Primeri rančeva sa štampom:

ranac za patiketorba za patiketorba sa stampom

EKO TORBE / CEGER SA ŠTAMPOM

Zašto se naša eko torba razlikuje od svih ostalih? Sa grupom dizajnera smo je kreirali, obratili smo pažnju na mnogo detalja. Izabrali smo jači materijal, duplo smo ojačali kritične pozicije. Posebno smo obratili pažnju na ručke, da budu dovoljno dugačke da se nose na ramenu, a ne preduge da se ne vuče po zemlji. Ujedno su i dovoljno široke da "ne seku " ruke. Ova eko torba je jedan od naših prepoznatljivih proizvofa, patentnim pravom zaštićena. Po marketinškoj filozofiji dobrim reklamnim proizvodom se održava lojalnost prema brendu, šalje poruka "naš proizvod je kvalitetan" . Pogledajte video o ovoj torbi i zašto su nam torbe bitne u životu: 

 

 

 

 

 

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24