Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


IZRADA PLAKETA, MEDALJA, ZNAČKI

Pogledajte još...

Priznanja dobijaju samo najbolji. Tu smo da vam pomognemo da adekvatno odate priznanje, obeležite jubilej, dodelite medalju ili trofej. Različite vrste meterijala u više kombinacija mogu se oblikovati prema vašoj ili našoj ideji. Pored ovih prestižnih stvari možemo za vaše potrebe napraviti značke, priveske, gravirati posvete na luksuznim predmetima.

izrada ZNACKI

 

IZRADA PLAKETA

Plakete postoje i u gotovom obliku, koje se mogu uraditi u par komada. Za one unikatne, serije počinju od 20, 50 komada, a mogu osim kliritnih biti livene, metalne, kombinovanih materijala kao što su drvo i metal. Za neke lakše komade rok je par dana i one se okvirni kreću 30 - 50 evra. Unikatne se čekaju oko mesec dana i mogu koštati između 80 i 150 evra po komadu, čak i više. Za izradu plakete potreban je crtež, skica, predlog od kojih bi materijala želeli i u kom obliku.

IZRADA MEDALJA

Medalje takođe postoje gotove koje se samo izgraviraju ili se na njih nalepi stiker. One su ok rešenje za neka mala takmičenja, dečije susrete, kampove, ali nemaju tu vrednost kao prava medalja. Mi ih nemamo u ponudi, jer ih lijemo po porudžbini. Završna obrada može biti nikl, pozlata ili patina, što je stvar dogovora. Neka optimalna količina je 100 komada zbog izrade alata.

IZRADA ZNAČKI, PINOVA

Većina upita koje dobijamo odnosi se na značke, koje se traže u malim serijama. Negde smo napravili surogat opciju koju možemo ponuditi u vidu značke sa stikerom koji je naliven providnom smolom. U toj opciji je moguća količina od minimum 50 komada, koja ima prihvatljivu cenu. Podloška i kopča su metalne kao i kod livenih pinova, međutim oblici su svedeni na osnovne oblike krug, kvadrat, pravougaonik i elipsa, u tačno definisanim dimenzijama.

Optimalna količina za livene značke custom design oblika, je oko 300 komada, zbog izrade alata. Sve ispod toga je neisplativo za izradu, jer da mogu da se rade po 50 komada svi bi je imali. Značke su oduvek bile neka vrsta statusa i polako se opet vraćaju u modu. One mogu biti livene, najčešće od nikla , mesinga imati razne vrste obrada i najpovoljnije su kada idu bez bojenja. Bojenje se vrši ručno i što ima više boja cena je veća. Na cenu utiče i završna obrada, pozlata itd.

 


 

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24