Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


IQ FRAME - LED BOX - SLIKE NA PLATNU

Pogledajte još...

IQ Frame je evolutivni korak u budućnost kada je reč o panoima, slikama na platu, led panoima, pa čak i roll up-ovima. Za to postoji mnogo razloga a izdvajaju se kao primarni estetika, funkcionalnost, praktičnost, ekonomičnost. IQ Frame nalazi primenu kao svetleća reklama, slika na platnu koju možete promeniti, kao tapete, pregradni zid, scenografija, ambijientalna rasveta u prostoru.

 

slike na platnu

 

Pred vama je naš inovativan proizvod IQ Frame. Na prvi pogled ne izgleda posebno inovativno, dok ne obratite pažnju na detalje. IQ Frame je odličan proizvod od  za potrebe uređenja enterijera, do reklamnih panoa za sajmove, promocije, prezentacije. Može biti kao klasična slika u ramu, može biti sa led osvetljenjem, jednostrano ili dvostrano. Osnovne prednosti jesu cena, bolji kvalitet, funkcionalnost u odnosu na sve slične proizvode.

 

SLIKE NA KANVAS PLATNU / IQ FRAME - RAZLIKA OGROMNA, A CENA ISTA 

slike na kanvas platnu

 

 Prednosti u IQ Frame odnosu na slike na canvas platnu

 • Slike mogu da se menjaju
 • Nema nikakve refleksije svetla ( dnevno svetlo, lampa )
 • Ram je od aluminijuma, slika je elegantno oivičina
 • Boje su intezivnije za 30 % od štampe na canvas platnu
 • Canvas platno je plastificirano platno,  a naše je zaista platno
 • Ogromna dimenzija štampe do 2,5 x 6 metara.
 • Identična cena pravog platna na aluminijumskom ramu kao plastificirano platno na drvenim blind ramovima
 • Izgleda luksuznije i elegantnije
 • Ne zahteve pripremu visoke rezolucije, što ne umanjuje rezultat
 • Sami možete promeniti motiv za najviše 2 minuta, za razliku od slika na canvas platnu koje se ne menjaju
 • IQ Frame je postojaniji jer slike na canvas platnu izložene toploti mogu da se “opuste” (plastificiran tekstil), a u slučaju vlage drveni ram može da se iskrivi.

  

IQ FRAME LIGHT - EFEKTNIJI NEGO ROLL UP, JEFTINIJI NEGO KLASIČAN LED PANO ILI SVETLEĆA REKLAMA 

roll up cena

 

Prednosti IQ Frame Light u odnosu na led panele: 

 • U prvom planu cena
 • Dublje i intezivnije boje u odnosu na sve ostale štampane medije. Vizual izgleda “toplije” i ima jak kontrast boja.
 • Nema uticaja na spoljne refleksije ( reflektori, lampe, dnevno svetlo), tako da se jasnije vidi reklama. Kod led displeja ima plastika koja reflektuje spoljne izvore svetlosti.
 • Ravnomernije osvetljenje
 • Niste ograničeni tipskim dimenzijama
 • Ramovi su montažno / demontažni, laki za prenos. ( kod klasičnih velikih led displeja postoje kliritne table za pozadinsko osvetljenje koje su velike i teške )
 • Laki su za pomeranje na mestu događaja, a pri tom veoma stabilni
 • Ogromne dimenzije do 2,5 m x 6 metara
 • Ne zahteve pripremu visoke rezolucije, što ne umanjuje rezultat
 • Izmena motiva je do 10 minuta za velike formate
led pano
 • Za razliku od displeja sa zaštitnom plastikom, ne grebu se, postojani su za čuvanje u odnosu na papir i možete nebrojeno puta koristiti ili menjati.
 • Ne mogu se lako oštetiti, garancija na osvetljenje je 3 godine.

 

IQ FRAME JE SVE - SLIKA NA PLATNU, IZMENJIVA TAPETA, SCENOGRAFIJA, SVETLEĆA REKLAMA, HI TECH ROLL UP, REKLAMNI PANO, PREGRADNI ZID, AMBIJENTALNA RASVETA...

Na Vama ostavljam kreativno razmišljanje kako možete iskoristiti IQ Frame, koji može biti i pregradni zid, da pokriva veće površine zida ( izmenjivi foto tapet ), kao reklamni pano za često izmenjive reklame, kao proizvod koji možete rentirati klijentima, za različite kongrese gde menjate visual, za pozicije u prodavnicama, apotekama, kafićima gde često menjate reklame. za dekoraciju poslovnog prostora gde možete npr. menjati motivacione poruke. Ovo su neke samo od ideja, kako je IQ Frame našao svoju upotrebu u praksi, pa pogledajte:

PRIMERI UPOTREBE U PRAKSI

PRIMER: Sve više se menja roll up kao sredstvo obeležavanja na sajmovima, kongresima, skupovima. Ovo je situacija kada klijent ima više brendova i dešavanja tokom godine. Dovoljno je da imate jednu ili više konstrukcija koje se lako rasklapaju i sklapaju, napravljene u dimenzijama po vašoj želji, a da platna menjate po sopstvenom nahođenju, od događaja do događaja. Vrlo je pogodno za firme koje imaju više brendova, akcija itd.

 

 roll up kongres

 

PRIMER: IQ Frame light se ističe kako u jako osvetljenom prostoru, tako i u izlozima kada se pogase svetla. Svojevrsna svetleća reklama može se menjati u par minuta. Neki od maloprodajnih lanaca su instalirali samo konstrukcije kako bi rentirali klijentima koji žele ovaj vid reklame samog brenda ili akcije, čime ostvaruju dodatnu zaradu kroz rentiranje.

 

reklame za izlog

 

PRIMER: IQ Frame može biti veličine bilborda, a jako malo težine, što ne ugrožava stabilnost. Ne postoji bojazan da nekog može eventualnim padom da povredi, jer je reč o aluminijumskoj konstrukciji i platnu. Aluminijumska konstrukcija se može fiksirati za zid, biti slobodna, viseća.. 

 

reklamni led pano

 

PRIMER: IQ Frame Light može dramatično promeniti izgled vašeg prostora, naročito gde nedostaje svetla. Same slike menjaju ambijent, a jaka led rasveta pokriva zamračene delove i uklanjaju taj nedostatak. Garancija je 3 godine na led rasvetu, a kao što je poznato minimalni su potrošači struje, ne zagrevaju prostor, tako da svetleći panoi mogu biti uključeni tokom celog dana.

 

led rasveta enterijer

 

PRIMER: IQ Frame je ubedljivo najlakši način da se preurede zidovi, napravi pregradni zid. Za nekoliko dana možete imati rešen problem, bez rušenja, gletovanja, krečenja, prašine. Daleko se brže montira od bilo kojih tapeta, uvek je idealno ravno, ne mora da se ukraja, uvek može motiv da se zameni. Lako se može usisati, oprati, prebrisati ne apsorbuje mirise, boje se ne skidaju. Možete sami dizajnirati motiv, a na nama je merenje i postavljanje. Sam materijal luksuzno izgleda, štampa je intezivnih boja. Neki od klijenata su nam fotografi i agencije koji imaju potrebu da koriste različite pozadine kao scenografije.

 

fototapet cena

 

PRIMER: IQ Frame obožavaju arhitekte koji ga doživljavaju kao idealnu dopunu za projektovanje i dizajn enterijera. Može opciono biti sa svetlom "da razbija" tamne tonove kao kontrast ili da se osvetle zamračeni delovi u prostoru ili pak dobije atraktivno ambijentalno svetlo. Kao klasičnu sliku na platnu daju joj prednost upravo zbog toga što nema nikakvu refleksiju kao kanvas platno, što se mogu menjati motivi čak i po nameni ( npr. Slava - ikona, rođendan, deca, slike sa odmora, cvetni motiv.. ). Prednost je u prvom planu cena ( jedno platno npr. dimenzija 60 x 80 cm je oko hiljadu dinara ), a svakako i aluminijumski ram koji sliku čini luksuznijom, elegantnijom i modernijom.

 

slike na platnu

 

 

ZIMSKI REKLAMNI PROIZVODI

REKLAMNI PROIZVODI

Pogledajte detaljnije ovde

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNI SETOVI ISPOD 10 EUR

LUKSUZNI POKLONI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNIK PO ŽELJI

ROKOVNIK PO ŽELJI

Pogledajte detaljnije ovde

ROKOVNICI 2020

ROKOVNICI 2020

Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24