Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


SILIKONSKI PRIVESCI I PROIZVODI OD SILIKONA

Pogledajte još...

Silikon je atraktivan materijal živih boja i veoma je aktuelan za promo gedžete. Kako nismo više "ucenjeni" od strane Kineza, pravimo alate i neovisno funkcionišemo od uvoza, sada možemo da odgovorimo na male serije i količine. USB, privesci, podmetači, amblemi za tekstilne proizvode, magneti, slušalice, su deo custom made proizvoda.

silikonski privesci

SILIKONSKE NARUKVICE

silikonske narukvice

Silikonske narukvice su poseban reklamni proizvod koji se može upotrebiti na razne načine. Narukvice nose posebne poruke, mogu biti sa natpisima, logotipom. To je odličan reklamni proizvod ako želite da promovišete neki pokret ( na slici levo je natpis iz vinčanske kulture ), ako želite da identifikujete nekakvu pripadnost određenoj grupi, za fanove popularnih ličnosti, mogu biti kao podrška akcijama humanitarnog karaktera. Druga opcija za koju se često koriste silikonske narukvice su festivali, skupovi, razne manifestacije gde publika želi da je ima kao "svedočanstvo" učešća na nekom događaju i čuva kao uspomenu. U trećoj opciji mogu biti upotrebljene za razvoj timskog duha, sa motivacionim porukama ili kao sasvim zanimljiv reklamni proizvod.

Minimalna količina je 200 komada po motivu, a cena za 200 komada je 0,90 eur / kom, za 500 komada je 0,85 eur / kom, za 1000 komada je 0,80 eur / kom, za preko 2000 komada je 0,70 eur/ kom.

SILIKONSKI PRIVESCI CENE 

silikonski privesci cena

Gumeni ili silikonski privesci su najzanimljiviji za one brendove koji imaju ilustrovane karaktere, koji se vezuju za proizvode za najmlađe i tinejdžere. Svakako to nije ograničenje da se primene i obliku logotipa, proizvoda što možete pogledati u galeriji na dnu stranice.  

Cene za silikonske priveske su najviše orjentisana količinom. Minimalna količina je 200 komada po motivu a cena za 200 komada je 0,90 eur / kom, za 500 komada je 0,85 eur / kom, za 1000 komada je 0,80 eur / kom, za preko 2000 komada je 0,70 eur/ kom. Za obostrane i kompleksnije silikonske priveske moguća je nešto viša cena. Na slici ispod su primeri kompleksijnih modela.

privezak od silikonske gume

REKLAMNI MAGNETI OD SILIKONA

Reklamni magneti od silikona su još jedan zanimljiv proizvod, pošto dosta njih je uhvatila strast za skupljanjem magneta. Ne vezuju se magneti samo na uspomene sa putovanja, već su često i simpatičan reklamni proizvod. Upravo kolekcionarska strast može da se iskoristi da se rade serije magneta sa određenim motivima i da se izazove ciljna grupa da ih skuplja i pravi kolekciju za određeni proizvod, brend. Gumene magneti su oni koji ljudi zaista vole i koji su vredni kolekcionarstva, zato što se ne lome, imaju pravi jak magnet na poleđini, a ne nagnetnu traku. Postoje razne vrste magneta, ali ovo su jedini koji su kao oni lepi iz dalekih zemalja koje čuvamo godinama. Cena za reklamne magnete se dobija po poslatoj specifikaciji. 

reklamni magneti

GUMENE ETIKETE, AMBLEMI OD SILIKONA, POTEZAČI

Gumene etikete zaista daju dodatnu vrednost proizvodu, a mogu biti dodatna opcija za brendiranje. Sami amblemi mogu biti zamena za vez, nekada povoljnija opcija i dugotrajnija. Uz potezače na rajferšlusu dobija se total brending proizvoda. Za naše stalne klijente ova opcija je gratis za stvari koje šijemo za njih.

Za našivne etikete, ambleme cena je 0,04 eur po kvadratnom centimetru, za gumene potezače cena je 0,30 eur/kom. Minimalna količina porudžbine je 200 eur. po motivu.

amblemi za jakne

USB U ŽELJENOM OBLIKU

USB u željenom obliku može da bude onakav kakav poželite sa minimalnim tehničkim ograničenjima. Pored custom design opcije, može biti i u obliku narukvice ili sa dodatkom da bude u funkciji i priveska. U posebnoj galeriji se nalaze USB memorije od silikona koje možete pogledati ovde http://www.reklamni.rs/sr/standardni-usb-modeli 

 

usb narukvica

GALERIJA PROIZVODA OD SILIKONA

 
REKLAMNA GALANTERIJA 

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24