Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd,  Križanićeva 20
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM

Pogledajte još...

U našoj ponudi imate sigurno najveći izbor tekstilnih proizvoda. Zbog jake konkurentnosti dolazi do čestih promena cena i zato preporučujemo da nam pošaljete upit sa naznakom koji vam se model npr. majice dopada. Broj boja, modela, krojeva i samog kvaliteta je veoma različit.

MAJICE SA NATPISOM

 

Majice, dukserice, prsluci, jakne, košulje, radne uniforme, peškiri, torbe, samo su neki od artikala koje možete naći u ovim katalozima. U svakom slučaju su neophodne konsultacije kako bi vam pomogli da suzite izbor. Postoje vrlo specifični proizvodi kao što su organic majice, radne košulje koje se ne peglaju, ne upijaju zamašćenja, klima jakne itd. Postoje low cost proizvodi za promocije, ali i izuzetno visokog kvaliteta koje teško mogu da se pronađu i u našim maloprodajnim objektima. Shodno tome takve su i cene.

Sol's majice / tekstil

Francuska kompanija sa proizvodima srednjeg i višeg ranga kvaliteta. Iz ovog programa najklaičniji modeli su konstantno na lageru koji se dopunjava, a ukoliko trenutno nema nekog modela na stanju, rok isporuke bez štampe je 7 do 10 dana. Pored reklamnih majica, u ponudi su prsluci, jakne, torbe..

Navigacija kataloga je u gornjoj strani, gde moižete uvećati katalog preko cele strane. Sa desne strane imate markirane grupe proizvoda. Pritiskom na "esc" vraćate se u normalan mod.

 

 

EUROPE T SHIRT

Ovo je najveći lager majica u Evropi. Tokom zime i ranog proleća imaju ogromne popuste na letnji program za pojedine artikle. "Anvil"  i "Gildan" su low cost proizvodi za basic program, dok je "Kariban" premium brend visokog kvaliteta.

Navigacija za katalog je na donjoj strani, gde imate opciju uvećanja kataloga preko celog ekrana. Pritiskom na "esc" vraćate se u normalan mod.

 

 

REKLAMNA GALANTERIJA

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /


 

PROIZVODNJA USB MEMORIJA

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

reklamne marame


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24