Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM

Pogledajte još...

Pored majica iz Bangladeša u okviru Promobox ponude, deo naše ponude su i dreuge razne reklamne majice koje šijemo na zahtev klijenata. Tu je daleko veći izbor boja, modela i opcija. Na ovoj stranici ćemo predstaviti samo deo njih. Kod nas postoji dosta zabluda vezano za reklamne majice sa štampom, natpisima. Zato pažljivo pročitajte savete.

MAJICE SA NATPISOM

 

REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM - ZAŠTO MORAJU BITI NAJGORE?

MNOGO KLIJENATA GREŠI UPRAVO OVIM IZBOROM!

Da li želite majicu za 200, 250 dinara? Imamo je nije problem. Da, one su tanje, izdržaće do nekoliko pranja da na nešto liče. Imamo ih u ponudi da bi bili konkurentni. Neće puštati boju ali predostrožno treba ih prvi put prati odvojeno, malo će se i skupiti. Da, razumem, mali budžet, bitna je cena. One su na pijacama 500, 600 dinara. Najjeftinije su one bez štepova na bokovima, jer se šiju iz "creva" i nikome lepo ne stoje.

To je filozofija koju je teško kod nas iskoreniti. Posmatrajući velike potrošače reklamnih majica koje ih dele uz razne akcije, oni svakako imaju računicu navodeći kupce na impulsivnu kupovinu gde će uz poklon majice prodati nešto više robe. Međutim, ako ih ne radite na hiljade neka vaš izbor budu kvalitetnije majice ne toliko skuplje da ne može budžet da podnese.

REKLAMNE MAJICE SA ŠTAMPOM - ZAŠTO MORAJU BITI NAJBOLJE?

Ako ste ikada imali priliku da dobijete npr. neku reklamnu majicu iz Nemačke, primetili ste da dosta duže traje, ne gubi na formi. Ona je možda bila duplo skuplja od najmasovnijih koje se rade kod nas. Taj izbor bolje majice, nije stvar budžeta već filozofije. Reklamna majica sa štampom je možda i najbolji reklamni proizvod, što negde marketinški stručnjaci znaju i cilj je da zbog toga traje čak i po nekoliko godina. Svake godine će praviti po npr 500 dobrih majica sa natpisima, ali će im "ostati u životu" i one koje su radili ranije. (konkretno imam majicu "Paulaner" koja traje već petu godinu i samo je još lepša što je dobila na patini)

Na kraju ako se izuzme sve navedeno vaša majica kao poklon mora da nosi svojim kvalitetom asocijaciju da je vaš brend premium, da je kvalitetan , da ste dugotrajni. Razmišljajte kakvu poruku ste poslali time što ste nekom poklonili majicu. Asocijaciju na vaš brend, proizvod, firmu. Zato nije svaka majica i dobra reklama ako ste pogrešili u izboru.

MI ŠIJEMO MAJICE ZA 1 EURO ! 

Ako ste ikada koristili šnajderske usluge, znate da ništa niste mogli ni da skratite, ni da suzite ništa za stotimak dinara, a upravo toliko košta naša usluga šivenja. U tu cenu je uračunato krojenje, sečenje, šivenje. Ostalo je sve stvar materijala koji izaberete. Sarađujemo sa nekoliko veleprodaja koje uvoze materijal mahom iz Turske i ponuda materijala je dosta široka kao i boja. Možemo vam dati na uvid materijale i cene, a sa modelarom napraviti i neke posobne modele. Sve majice šijemo po veličinama po EU standardu, tako da nema dileme kao kod uvoznih majica.

Što se tiče samih opcija u šivenju reklamnih majica, mogu biti dupli štepovi, strukirane, mogu se raditi sve vrste otvora i okovratnika, dodavati stoperi, silkonske etikete, deklaracije sa vašim logotipom ili ih možemo naprviti po uzorku koji nam date. Vi praktično kreativno možete da dizajnirate svake sezone svoje majice. Možete da napravite instituciju od toga da vaši klijenti, poalovni partneri očekuju sa nestrpljenjam svake godine majicu na poklon jer znaju već da je kvalitetna, posebnog dizajna i da jednostavno vole da je nose.

Svi vole majice, kod nas imate sve raspoložive opcije da napravite emotivnu priču, da iskažete kreativnost kao dodatni benefit oko ovog reklamnog proizvoda. Ove sve dodatne opcije dodatno koštaju, opet ne previše, a možete napraviti majicu "Levis" ili "Lacoste" kvaliteta koje po radnjama koštaju preko 3000 dinara. Zamislite koliko bi onda vredela majica u očima onih kojima poklanjate! Minimalna količina za poručivanje je 100 komada.

MAJICE U TRENDU

Moda se menja, jedne godine su modernije sa dužim rukavima sledeće sa kraćim, retro dizajn, "mornarske". Isto tako majice koje šijemo po zahtevu, mogu biti radne, otporne na prljanje, da se ne peglaju. Treba da se ohrabrite i da razmislite o majicama kao reklamnim koje su vezane za neke aktivnosti, koje su u trendu, sa bretelama, sport outfit za sportske aktivnosti za specifične namene. Baš takve često su 6,7 puta skuplje u radnjama, negde je bitno da oslušnete potrebe i vidite npr. ako su vam ciljna grupa mladi šta vole da nose. Reklamne majice možemo praviti od raznih materijala za razne namene. Neki materijali mogu da se štampaju u punom koloru na celoj površini. Ovo su primeri koji vam mogu poslužiti kao inspiracija. 

majice sa stampommajice sa natpisommajice u trendu

ŽENSKE STRUKIRANE MAJICE SA ŠTAMPOM

Dosta često se rade unisex majice, damama namenjuju muške majice, koje npr na promocijama zaista mogu da izgledaju ružno, prosto ako je reklamna majica, ako treba da je nosi neko ko vas predstavlja na bilo koji način, treba da ima odgovarajuću majicu u svom broju. Majice pre svega treba lepo da stoje. Naravno teško da ćete za svakog pogoditi, ali sigurnost se povećava ako radite sa materijalima koji imaju elastin. Više možete saznati kroz ovaj video.

 

rancuska kompanija sa proizvodima srednjeg i višeg ranga kvaliteta. Iz ovog programa najklaičniji modeli su konstantno na lageru koji se dopunjava, a ukoliko trenutno nema nekog modela na stanju, rok isporuke bez štampe je 7 do 10 dana. Pored reklamnih majica, u ponudi su prsluci, jakne, torbe..

Navigacija kataloga je u gornjoj strani, gde moižete uvećati katalog preko cele strane. Sa desne strane imate markirane grupe proizvoda. Pritiskom na "esc" vraćate se u normalan mod.

 

 

 

 

 

REKLAMNA GALANTERIJA

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /


 

PROIZVODNJA USB MEMORIJA

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

 

EKSKLUZIVNO: PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

reklamne marame


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24