Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


PROMO CONSALTING

Pogledajte još...

Predstavljamo vam alat za lakši izbor reklamnog materijala. Upotrebom ovog alata lakše ostvarujete cilj – pospešujete prodaju, jačate svoj brend i korporativni identitet. Reklamni proizvodi kao deo BTL aktivnosti su veoma važni jer imaju zadatak da ostvare navedene ciljeve.

iq concept

  

Dobar marketing podrazumeva aktivnost, prisutnost i konstantu. Ovim alatom želimo da povećamo Vašu efikasnost, pružajući besplatan konsalting i podršku.  Profesionalni servis koji Vam nudimo je know-how element koji evoluira reklamni proizvod i preciznije ostvaruje Vaše ciljeve. U prilogu je detaljan upitnik koji predstavlja odličan vodič do konačnog izbora za adekvatan poklon uklopljen prema Vašim potrbema, budžetu, proizvodu ili usluzi.  Uneti elementi su osnova za pretragu obimne baze i jasnu selekciju reklamnih proizvoda. Gomile kataloga, upita, promašenih izbora su prošlost.

  

PROFESIONALNI ALAT ZA PRONALAŽENJE REKLAMNIH PROIZVODA

  

-          Pronalazite željeni proizvod na najbrži i najlakši način

-          Savršen sistem ukoliko tražite neodređen proizvod

-          Lako definišete proizvod kojim targetirate ciljnu grupu

-          Dobijate precizan odgovor za Vaše potrebe

-          Ponudu dobijate odmah (do 24 h) sa slikama i cenama

-          Gomile štampanih kataloga su prošlost

  

RESURSI

 

-          10 000 standardnih artikala

-          Brza isporuka ( do 15 dana ) reklamnih proizvoda u mega količanama ( preko 50 000 kom)

-          Velika baza custom design proizvoda ( samo deo je prikazan na sajtu )

-          Specijalani programi za farmaceutsku industriju, bankarski sektor, HORECA...

-          Pokrivamo skoro 90% proizvoda koji čine ponudu na našem tržištu

-          Stalni lager - 

-          Brzi uvoz sa stokova u Evropi ( redovan uvoz 2 -3  puta mesečno )

-          Uvoz iz Azije ( avionom, brodom )

  

ŠTA DOBIJATE KORIŠĆENJEM BESPLATNOG ALATA ZA PRETRAGU?

-          Besplatan profesionalni konsalting  - podižete Vaše poslavanje na viši, funkcionalniji i profesionalniji nivo

-          Idealan reklamni proizvod – prema Vašim potrebama, koji se uklapa u  predviđen budžet i  targetira ciljnu grupu

-          Najpovoljnije cene – lako možete uporediti ( isti artikal na više mesta )

-          Na vremenu – listanje gomile kataloga, ima –nema, upit za cene, ponovo listanje itd.

-          Veliki izbor, ali preciznu ponudu – ponudu dobijate u pdf-u, sa slikama i cenama proizvoda

-          Otkrivate nove opcije i proizvode u trendu – dopunjujemo stalno bazu novim artiklima

-          Pospešujete prodaju, jačate brend i korporativni identitet

-          Lakše sinhronizujete Vaše aktivnosti

-          Jačate ugled Vaše kompanije a samim i prodaju brenda pod istim krovom.

 

KAKO FUNKCIONIŠE ALAT ZA PRETRAGU?

-          Popunite zahtev iz priloga u attachmentu – potrebno je desetak minuta

-          Vaš zahtev se aplicira na bazu raspoloživih artikala

-          Dobijate zvaničnu ponudu u roku 24 h sa fotografijama i cenom

 

KAKO SPOJITI ORIGINALAN PROIZVOD SA DOBRIM DIZAJNOM I DOBITI DOBRU CENU?

Jednostavno! Napravite plan godišnjih aktivnosti na malo duži period. U tom slučaju možemo za vas uraditi predloge sa uglavnom azijskim partnerima. Dobićte predlog custom design proizvoda po jako povoljnim cenama koji ćemo da uvezemo samo za Vaše potrebe. Sinhronizovane akcije i dobar plan su bitan faktor u stvaranju korporativnog imidža i jačanju brenda. Strategija uvek odnosi pobedu, pa tako i u oblasti sa reklamnim proizvodima. Treba dizajnirati priču od npr., posete, kongresa pa do novogodišnjeg poklona jer to posebno ostavlja utisak elegancije, dobrog ukusa i čiste snage firme koju predstavljate. Ponuda na godišnjem nivou prilično štedi Vaš budžet, a ujedno dobijate formu, oblik i jedinstvenost.

Na našem tržištu to se veoma retko sreće, pa čete npr. videti kako ekološke poklone ( u natron boji ) dele u belim pvc kesama, pa posle dele jastuke za putovanja...  Sveobuhvatno to izgleda veoma jeftino, bez ikakvog smisla, ukusa i poruke. Izbor nekih poklona ume i da uvredi ili u najmanju ruku zaista bude bačena investicija. Zbog toga smo unapredili svoju uslugu konsaltingom i dizajnirali detaljan upitnik kako bi na najbrži i najlakši način ponudili kvalitetan  odgovor za Vaše potrebe.

SASTANAK

Ukoliko prepoznajete u nama partnera koji ima široku ponudu, iskustvo, originalnost, dobre cene i na kraju trud koji ulaže u svoj posao za dobro klijenta, pozovite me na sastanak. Prezentiraću Vam kako ovo sve funkcioniše u praksi i u najkraćem roku dati ponudu. Cilj je kreiranje Vašeg  imidža kroz gedžete, pružanje profesionalnog servisa koji  će Vam pomoći da shvatite reklamni proizvod veoma važnim jer ga koristite u svrhu boljih rezultata i prodaje. Profesionalni konsalting baziran na iskustvu daje rezultat.

Ukoliko ne planirate kupovinu reklamnih proizvoda u ovoj godini, treba da znate: ako velika korporacija svede svoj budžet za marketing na nivou mesare i sama će postati mesara. Nelogičan je pristup da, ako se svi slažu da im je u razvoju biznisa najviše pomogao marketing, uskratite sredstva u prvom planu za marketing.  Marketing je uvek taj koji pomera stvari sa mrtve tačke, sada i usluge i proizvodi vezani za ovu oblast imaju najpovoljnije cene i to mudro iskoristite. Što se duže spava to će na kraju biti veća cena povratka na tržište.

Popunjeni upitnik pošaljite na vule@reklamni.rs Alat za pretragu preuzmite ovde (klik na sliku):

upit za reklamni materijal

 

 

REKLAMNA GALANTERIJA

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde

LUKSUZNE PARKER OLOVKE

 PARKER OLOVKE

 Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24