Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


PROIZVODNJA ROKOVNIKA

Pogledajte još...

Poklon je bitan jer jedan od segmenata marketinga kojim se izgrađuje brend. Kao što sam naglasio, rokovnik je institucija u reklamnom materijalu. Vi možete dobrim izborom praviti instituciju od brenda ako se povežete sa kvalitetnim proizvodom. Možete izazvati glad kod svojih partnera, klijenata, da Vaš rokovnik svake godine žele, jer im baš takav odgovara.

rokovnik cena

 

PROIZVODNJA ROKOVNIKA 

KREIRAMO UNIKATNE ROKOVNIKE ZA VAS

Krenuli smo iz lične potrebe da napravimo urbanog izgleda rokovnik, jer ono što se masovno prodaje previše izgled zastarelo, neadekvatno potrebama. Neki su tvrdi kao školski dnevnici, neki imaju preširok lastiš, neki su teški, neki su hrapavi, od grubog materijala, previse plastično izgledaju. Unutra su svi isti , bezličnog izgleda. Posebno bode oči, kada iz  poslovne torbe izvadite fensi laptop, lep mobilni telefon i rokovnik kao da je iz nekpg drugog doba. Uz mnogo aplikacija, uređaja, nekeko veliki rokovnici gube smisao, više je potreba da budu manji, da tek po nešto zapišemo, da možemo lako da ga nosimo u tašni, torbi, da uvek bude sa nama, da pribeležimo instant ideju, neku važnu belešku.

Rokovnik je važan, on je institucija u reklamnom materijalu. Zašto? Zato što svako ko dobije više rokovnika izabere samo jedan koji će koristi tokom cele godine. Rokovnikom stvarate konekciju na godinu dana, a pravim izborom još duže.

ROKOVNICI PRODAJA BEOGRAD

Na kraju, sa grupom dizajnera sam osmislili smo rokovnik, koji izgleda sasvim drugačiji od drugih. Napravili smo modele za dve vrste rokovnika, a obrazložičemo i šta smo to radikalno promenil :

Prva vrsta je od mat materijala, sličan silikonu i gumi, prijatan na dodir. Materijali su raspoloživi u 12 boja. Mat materijale smo izabrali da bi štampa došla do izražaja koja može biti suvi žig ili UV lak providan ili sa štampom ispod laka. Time smo dobili na efektnijem izgledu štampe i dosta prefinjenijem izgledu. Stavili smo poprečnu okruglu gumicu koju možete birati u 20 boja. Za to smo se odlučili jer lastiši su široki i kada se štampa logo na sredini, kvari simetriju koja vizuelno smeta oku. Rešili smo da dodamo urbani momenat koji je u trendu i da bude savitljiv. Kao opciju catch eye mogu da se oboje ivice po Vašoj želji. Opciono štampamo unutrašnji blok po Vašem dizajnu, gde možete ubaciti nešto o Vašoj firmi, proizvodima, podacima, mernim jedinicama, dozama itd

 

 cene rokovnika

 

KOŽNI ROKOVNICI

Druga vrsta su kožni rokovnici.  Negde je dosadno postalo da ih viđamo decenijama u 2,3 boje. Odlućili smo se za finu italijansku kožu koju imate od trendi mint boje, pastelnih boja, u više od 30 nijansi do jarkih boja. Ideja je da bude isto savitljiv, sa sve opcijama pomenutim u prethodnom, da ne izgleda pretenciozno, a opet da odiše luksuzom. Lepa kvalitetna koža koja se koristi za modne aksesoare, opuštenog izgleda, jednostavne forme. Od većine brendova, tvrdimo da je kvalitetnija, a cene počinu već od samo 8 evra, što uz lepu olovku može biti vrlo luksuzan poklon. Pogled na sliku jasno Vam govori koliko lepše izgledaju uz naše akseksoare, uređaje, koje svakodnevno koristimo.

 rokovnici od kože

Na kraju naparavimo priču neobičnim, sa neobičnim dodacima. Ubacimo stikere sa emotikonima, napravimo ih zanimljivijim sa stikerima, sa motivacionim porukama, sa malim silikonskim dodacima na okrugloj gumici, sa posebnim obeležavanjem stranica. Upakujmo ga posebno, u kutiji, u papiru ili samo u vakum foliji sa olovkom ili nečim sličnim, baš kao što viđate u najboljim knjižarma.

kožni rokovnici cena

Poklon je bitan jer jedan od segmenata marketinga kojim se izgrađuje brend. Kao što sam naglasio, rokovnik je institucija u reklamnom materijalu. Vi možete dobrim izborom praviti instituciju od      brenda ako se povežete sa kvalitetnim proizvodom. Možete izazvati glad kod svojih partnera, klijenata, da Vaš rokovnik svake godine žele, jer im baš takav odgovara. Mi smo to već sve istražili i možemo da Vas uputimo kako da napravite najbolji koncept i poseban rokovnik. Bitna stvar u marketing je biti vidljiv i drugačiji. Mi svojim idejama i trudom, želimo da to prenesemo na Vas. Hajde da kreiramo zajedno !

kožne agende

 

USB U OBLIKU PO ŽELJI

silikonski usb

Pogledajte detaljnije ovde

REKLAMNI PEŠKIRI U PUNOM KOLORU

REKLAMNI PEŠKIRI

Pogledajte detaljnije ovde

MAJICE SA ŠTAMPOM

USLUZNO SIVENJE Pogledajte detaljnije ovde

MARAME U TRENDU

MARAME SA LOGOTIPOM Pogledajte detaljnije ovde  

 


DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24