Trendy Hair Concept

IQ CONCEPT

 

Beograd
  MOB/VIBER/WhatsAPP: 064 /829 49 24

e-mail: vule@reklamni.rs

reklamni materijal   reklamni materijal   reklamni materijal instangram    reklamni materijal pinterest   reklamni materijal tviter     


PROIZVODNJA REKLAMNOG MATERIJALA

Pogledajte još...

Na ovu temu se najviše susrećemo sa kreativnim marketinškim agencijama koje imaju specifične zahteve za svoje klijente. Uglavnom većina proizvoda mora da se uklopi u budžet, da budu originalni. Često ove vrste proizvoda pravimo za promocije od različitih materijala. Ovo je deo ponude sa ne baš kvalitetnim slikama, jer smo pokušali nekako da napravimo kolaž raznih gedžeta koje smo radili i koje možemo da napravimo.

metalni privesci

 

Ne pravi se sve u Kini, niti mora biti tamo sve najjeftinije. Potrebno je malo kreativnosti, lucidnosti, jer sve može biti reklamni materijal. Našu kreativnost su uglavnom podsticale farmaceutske kuće sa kojima smo uglavnom svim sarađivali, dok zakonom nije regulisana zabrana davanja poklona lekarima. Bilo je izazov držati balans da svi imaju nešto drugačije i da ne ponavljamo gedžete. Dosta toga smo sami napravili ili u kooperaciji sa proizvođačima iz Poljske, Turske, Hrvatske, Italije. Ovde su primeri šta možemo da napravimo za vas od različitih materijala i samo su deo priče kroz slike koje smo uspeli da izvučemo iz arhive. Neke novije slike nismo stavili jer poštujemo agencije i posrednike, a neke osim naših radova su ideje šta sve možemo da napravimo.

 

REKLAMNI MATERIJAL OD PAPIRA

Od papirne galanterije najviše smo osmišljavali neobične blokove i prospekte. Ono čime smo se afirmisali su maramice koje smo pravili u različitim formama: u malom pakovanju, u kutiji, vlažne maramice. To se pokazalo kao simpatičan, jeftin proizvod za promocije, ali sa zahtevnim količinama. Najuspešniji projekat je bio za FEST, gde su kreativci povezali Schwepps sa filmom a i sezonom gripa sa jednostavnim sloganom "Neki filmovi su tužni".

 

reklamne maramice 

 

REKLAMNI MATERIJAL OD SILIKONSKE GUME

Silikon je atraktivan materijal živih boja i veoma je aktuealan za promo gedžete. Kako nismo više "ucenjeni" od strane Kineza, pravimo alate ovde i neovisno funkcionišemo od uvoza, sada možemo da odgovorimo i na male serije i količine. USB, privesci, podmetači, amblemi za tekstilne proizvode, magneti su deo custom made proizvoda sa kojima se možete više upoznati na drugim našim stranicama. (idite na "Početna" , pa pogledajte ostale sekcije)

 


 

REKLAMNI MATERIJAL OD PLASTIKE

Obrada plastičnih masa i veštačkih smola nije naša direktna proizvodnja, ali jeste izrada alata, što ključno čini dobar finalni proizvod. U ovom segmentu najpopularniji proizvodi za masovne promocije su magneti, društvene igre, držači, stalci, 3D vobleri itd. 3D POS police i displeji su naša specijalna ponuda koje u manjim dimenzijama izradjujemo kod nas, a u većim sa našim proverenim partnerom iz Turske. O ovoj temi više imate na stranici "Police"

 


 

REKLAMNI MATERIJAL OD TEKSTILA

Prvi smo u Srbiji predstavili najmasovniji tekstilni proizvod ikada. To su bili baneri u rolni koje smo radili na stotine hiljada metara. Od malo neobičnijih stvari radili smo promo čarape, reklamne šalove i kape. Najfrekvntniji program su konferencijske torbe, neseseri, eko torbe, majice, dukserice. U skorije vreme to su lejzi begovi, jastuci raznih veličina, maske za spavanje. Na svim materijalima ovladali smo štampom u punom koloru i foto kvalitetu po čemu smo prepoznatljivi na tržištu. Možemo vam sašiti bilo šta po datom modelu ili kreirati nešto novo.

 


 

REKLAMNI MATERIJAL OD DRVETA

Drvena kuhinjska galanterija, kutije za vino, zakačke za krpe, magneti, drvena ambalaža sa printom u punom koloru, reketi za plažu, podmetači, držači menija, drvene police i još dosta toga što smo možda propustili da navedemo može biti reklamni materijal. Sa UV štampom reklamni materijal na bazi drveta postao je još atraktivniji. Ovo je nekoliko ideja koje delimo sa vama, a sigurno ih imate i vi. Ovo je deo najaktivnijeg izvoznog programa.

 


 

REKLAMNI MATERIJAL OD METALA

Obrada metala, izlivanje i bojenje, galvanizacija i zahtevniji su zahtevniji tehnološki postupci koje se upotpunjuje znanjem i veštinama. Ovim postupkom se najčešče rade table za firme i obeležavanje, plakete, značke, privesci. U trendu su privesci sa "dodacima" koji mogu biti identični ili sa raznim proizvodima, emotikonima, simbolima, brendovima. U većim serijama mogu se praviti ajnceri, kutije, kible, ambalaža.

 

metalni ajnceri

 

REKLAMNA GALANTERIJA

reklamna galanterija /  reklamne majice  /  power bank  /  usb  /  poslovni pokloni  /  luksuzni pokloni  /  reklamne šolje  /  polo majice  /  brendiranje automobila  /  izrada plaketa  /  android aplikacije  /  slike na platnu  /  privesci  /  novi proizvodi  /  online prodaja  /  proizvodnja reklamne galanterije  /  majice sa štampom  /  suvi zig  /  reklamne police  /  reklamni materijal cene  /  reklamni šećer /  reklamni suncobrani  /  kecelje  /  reklamni prsluci  /  reklamni kišobrani  /  salvete sa štampom  /  uvoz reklamnog materijala  /  slike na alu bondu  /  majice sa natpisima  /  kalendari  /  kese sa štampom  /  ho.re.ca. /  silikonski proizvodi  /  uniforme za konobare  / cerruti /  jastuci sa štampom  /  reklamni med  /  brendiranje izloga  /  štampa na majicama  /  reklamne maramice  /  table za firme  /  štampa flajera  /  vez na polo majicama /  fototapeti  /   kartonske caše  /  drvene police  /  zavese sa štampom  /  zlatotisk  /  značke  /  baneri  /  tapete  /  muške polo majice  /  reklamne naočare /  virtuelne naočare / custom design usb  /  virtuelne igre  /  reklamni ajnceri  /  reklamni displeji  /  reklamne olovke  /  digitalni marketing  /  usb car  /  poslovna galanterija  /  postolja za suncobrane  /  online shop  /  majice sa kragnom  /  drzači za meni  /  p.o.s materijal  /  štampa na kanvasu  / upaljači sa štampom  /  šolje sa stampom  /  štampa vizit karti  /  reklamna galanterija cene  /  reklamni peškiri  /  metalna ambalaža  /DIZAJNIRAMO I PRAVIMO PROIZVODE ZA VAS

Izrada sajtova

Telefon: 064 829 49 24